x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Farmecul ascuns sub un pardesiu

Farmecul ascuns sub un pardesiu

de Roxana Roseti    |    18 Ian 2009   •   00:00
Farmecul ascuns sub un pardesiu

VARIANTĂ  •  BRAND PENTRU CRIZĂ.
Reprezentantele sexului frumos nu vor pierde niciodată ocazia în care îşi pot completa garderoba cu haine de calitate. Chiar dacă este criză, pentru femei până şi criza reprezintă o ocazie!



Este posibil să îşi dea jos pardesiul. Cum la fel este posibil ca pe sub el să aibă o ţinută office. Sau una de cocteil. Şi este posibil ca această femeie care îşi dă jos pardesiul să fie clienta fidelă a unui brand. Sau, chiar dacă nu este, ar putea fi, de ce nu, pentru că, iată, în această perioadă, când magazinele îşi anunţă soldurile, femeile sunt... în criză, caută haine, bineînţeles. Totul este să îşi completeze garderoba cu haine de calitate, care nu se vor demoda în următoarele două-trei sezoane. Iar o ţesătură bună, o nuanţă clasică, o croială "no age" sunt câteva aspecte de neevitat.  

Taior. O destinaţie pe care v-o propunem în călătoria de shopping pe criză este brandul Nichi Cristina Nichita, renumit pentru promovarea stilului business-elegant. Brandul "practică" în acest moment reduceri de până la 70% în toate magazinele din ţară şi găzduieşte în acestea acel costum taior negru, cu fustă sau cu pantalon, costum obligatoriu pentru garderoba unei femei. Ţinută ce poate fi accesorizată în multiple feluri, facilitând purtarea ei în multe ocazii. Dacă v-aţi săturat de negru, încercaţi costumul roşu sau o combinaţie alb-negru. În plus, la Nichi (pe scurt), piesele vestimentare clasice sunt actualizate prin detalii de efect cum ar fi gulere diverse, buzunare cu clape, mâneci bufante sau terminate cu manşete, aplicaţii din piele sau ţesături lucioase. Să nu omitem faptul că în orice garderobă feminină e nevoie de cât mai multe sacouri, culori diferite, croieli diferite.

De searĂ. În mod obişnuit, după Sărbătorile de iarnă rochiile de seară sunt cam vitregite, deşi designeri renumiţi (şi cam trăzniţi!) le propun în combinaţii casual. Brandul menţine fantezia femeilor cărora le place să se îmbrace "de seară" şi ziua şi propune rochia "mică şi neagră", celebra little black dress, model care le-a consacrat pe Jackie Kenedy şi pe Audrey Hepburn. Combinată cu un sacou, salvează ziua, seara, noaptea şi ce mai vreţi dumneavoastră. De fapt, rochia neagră rămâne o piesă de bază în garderoba feminină şi o veţi descoperi la Nichi în versiunea "cuminte" sau în cea "preţioasă", ţesută din brocart şi catifea. Un aspect important: brandul este pregătit şi pentru doamnele a căror siluetă nu mai corespunde canoanelor 90-60-90.

O urmăreşti atent, pândind clipa când îşi va da jos pardesiul. Dar este posibil ca această femeie să nu îşi dea jos pardesiul, tocmai pentru că este "de brand"!

×
Subiecte în articol: viaţă şi stil