x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Incredibil! KFC-urile din Marea Britanie au ramas fara pui

Incredibil! KFC-urile din Marea Britanie au ramas fara pui

19 Feb 2018   •   19:13
Incredibil! KFC-urile din Marea Britanie au ramas fara pui

Reţeaua de restaurante KFC a anunţat luni că a fost nevoită să închidă sute de restaurante din Marea Britanie din cauza lipsei de pui.

 

Această problemă a apărut la finele săptămânii trecute, după ce KFC a schimbat compania care îi livrează produsele alimentare de care are nevoie, astfel că luni majoritatea celor aproximativ 900 de restaurante KFC din Marea Britanie au fost obligate să îşi închidă porţile.

"Avem un nou partener care se ocupă de livrări dar din păcate am întâmpinat mai multe probleme - să livrezi carne proaspătă de pui pentru cele 900 de restaurante din Marea Britanie este o sarcină destul de complexă. Pentru că nu am dorit să facem rabat de la calitate, astfel că unele din restaurantele noastre sunt închise iar altele oferă doar un meniu limitat", a informat KFC într-un comunicat publicat pe pagina sa de Internet.

La rândul său, DHL, noul partener al KFC, a dat vina pentru aceste probleme pe o serie de aspecte operaţionale. "Colaborăm cu KFC şi cu partenerii noştri pentru a rezolva această situaţie şi ne cerem scuze pentru orice inconveniente provocate", a declarat un purtător de cuvânt.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 70 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova şi două în zona de nord-est a Italiei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: kfc restaurant carne pui firma