Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
Ispite culinare la serviciu
CAIET DE RETETE
Zeci de platouri stau intinse in biroul tau. Forme geometrice diverse, culori pastelate si arome care te imbie. E ziua unui coleg! Nu te gandesti cat i-a luat sa prepare toate acele minunatii, doar gusti din fiecare cate putin.
Alta zi de nastere, aceleasi platouri. De data aceasta sunt aduse de la o firma de catering. Arata la fel de bine, sunt gustoase. Numai ca parca satisfactia este mai mare atunci cand stai tu si le prepari.
ALEGERI. Vine, in sfarsit, si ziua ta. Cauti oferte de la firmele specializate. Unele sunt avantajoase ca pret, altele arata frumos, dar parca nici una nu te convinge. Atunci te hotarasti sa te apuci tu de gatit. Dar ce sa faci? Iti aduci aminte ce a facut colegul anul trecut, ce a facut si colega din biroul alaturat⦠Nu mai ai timp sa stai sa le ceri retete, pentru ca esti contra cronometru. Iti mai amintesti si de doamna de la contabilitate, care nu mananca ciuperci, dar ai vrea sa vina si ea, pentru ca va intelegeti bine. Si parca domnului din biroul de vizavi nu-i place carnea. Si uite asa trebuie sa pui pe lista vreo cinci-sase feluri de aperitive. Si cu legume, si cu carne, si cu branzeturi. Cumperi si verdeata pentru decor si te apuci de preparat.
Dupa cateva ore de munca sunt gata pentru a fi prezentate spre degustare colegilor. Patosul cu care iti ureaza toate cele bune si "La multi ani!" este un semn ca munca ta n-a fost in zadar.
|
BARCUTE DIN OUA |
| ||||||
SANDVISURI CU CROCHETE DE PESTECIUPERCI UMPLUTE CU CREIERROSII UMPLUTE CU BRANZA SI MARAR
SANDVISURI CU UNT COLORATRULOURI DE PORC CU SUSANECLERE CU CIUPERCISALATA CU BRANZA SI PESTE
RULOURI DIN COSTITA AFUMATA CU FICATEI DE PUI
|

Ştiri din .ro
-
Și-a numit o consilieră fără studii de specialitate în conducerea Fondului de Investiții Kazah-Român de un miliard de dolari. Explicația ministrului energiei libertatea.ro
-
Lucian Viziru și-a luat soția și au părăsit România definitiv. Azi e de nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă acum libertatea.ro
PUBLICITATE
Liviu şi Andrei se transformă în trupa Andre la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan nu rezistă şi pleacă de lângă colegii ei
Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 îi va pune pe toţi cei 11 concurenţi ai transforming show-ului într-o ipostază foarte dificilă. Având...
Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului

Modul în care porți geanta spune multe despre personalitatea ta

Cum facem vestiţii mucenici moldoveneşti
Mucenicii moldoveneşti sau sfinţişori, așa cum mai sunt denumiți în anumite zone ale țării, sunt preparatele care nu lipsesc de pe masă de Sfinții 40 de Mucenici, din 9 martie.
Iată cea mai simplă...
Circuite noi pentru vizitatori, în jurul celor mai frumoase castele

La 17 ani, Daria Ștefania merge în finala iUmor! Cea de-a treia ediție, lider de audiență
Cea de-a treia ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.30 – 22.56, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban.
Astfel, la nivelul...
Cea de-a treia ediție iUmor a fost lider de audiență
Cea de-a treia ediţie a celui mai nou sezon iUmor, difuzată miercuri seara, între orele 20.30 – 22.56, la Antena 1, a fost lider de audiență la nnivelul publicului comercial din mediul urban.
Astfel, la...
Chefi la cuțite – lider de audiență. Connect-R a venit în emisiune la rugămintea fiicei sale

Donald Trump, roast istoric la iUmor, miercuri, de la 20.30, la Antena 1

Cum poți deveni make-up artist: sfaturi pentru primii pași și o viziune productivă
Meseria de make-up artist presupune, înainte de toate, pasiune și dedicare. Nu toți pasionații de machiaj, look și tehnici de înfrumusețare pot face o carieră din asta, dar dacă eștii perseverent și îți...
Redescoperirea relației sau a căsniciei: ce poți face pentru a dezvolta constant pasiunea pentru partener
Relațiile de lungă durată și căsniciile au nevoie de atenție, o bună gestionare a conflictelor și, de multe ori, compromisuri. Deoarece este foarte greu, spre imposibil, să ai aceleași sentimente ca cele din pr...
Chefi la cuțite – lider de audiență cu cel de-al doilea episod. Show-ul a fost urmărit de peste 2 milioane de telespectatori

Parfumurile orientale: descoperă de ce au devenit atât de populare în întreaga lume?

Debut în forță pentru noul sezon Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial

Toto Dumitrescu se alătură distribuţiei serialului Adela, de la Antena 1
