Celebrul chef de trei stele Michelin Juan Amador, care profesează în prezent în Germania, va demara, începând cu 12 aprile 2011, la Restaurantul Heritage, din Capitală, primul său proiect gastronomic din Europa de Est. “Consider că am făcut cea mai potrivită alegere pentru proiectul meu. Am găsit aici spaţiul adecvat unde împreună cu echipa mea de bucătari să experimentez şi să ofer gustul perfect. Ne-am antrenat ca o echipă olimpică să surprindem pasionaţii de gust din Bucureşti cu creaţiile bucătăriei Amador”, a spus cheful de origine spaniolă, care deţine două restaurante cu stele Michelin în Germania. Pentru introducerea proiectului său, cheful Juan Amador va aduce la Bucureşti o echipă de nouă bucătari “formaţi în atelierul Amador”, condusă de un Head Chef şi un Sous Chef, cotaţi cu o stea Michelin. Împreună cu această echipă Amador va propune meniuri ce îmbină şi recompun trei mari bucătării ale lumii: bucătăria spaniolă, germană şi bucătăria franceză, considerată de el “mama tuturor bucătăriilor”. Prima propunere de meniu, pe care cheful le-o face pasionaţilor artei culinare din România, este concepută în trei variante: calsic, evolution şi vegetarian. Fiecare variantă de meniu va conţine creaţii “marca Amador”, stilul său gastronomic fiind menit să răsfeţe simţurile consumatorilor mioritici cu gustul perfect.