x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Programul "Zile gratuite de vacanţă”

Programul "Zile gratuite de vacanţă”

de Magda Cristina Ursache    |    17 Mai 2010   •   00:00

Dacă ultimele ştiri despre scăderea salariilor şi a pensiilor şi mărirea impozitelor v-au dat peste cap planurile de vacanţă, atunci ar trebui să ştiţi că există o alternativă pentru ca măcar cheltuielile de vacanţă să scadă. Această alternativă este oferită de ANAT şi e menită să sfideze criza financiară şi să vă permită o vacanţă aşa cum aţi visat.

Programul, numit "Zile gratuite de vacanţă", este desfăşurat în parteneriat cu hotelieri din toate zonele turistice ale României şi include oferte speciale prin care se accordă un număr gratuit de zile de vacanţă pe sistemul "plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7!".

Mai exact, cei care cumpără o vacanţă în România, pentru perioada 15.06- 15.07.2010 şi 15.08- 31.08.2010, pot primi, pentru preţul plătit, una sau doua  nopţi gratuite de cazare.  

"Zile gratuite de vacanţă" face parte din proiectul "Vacanţă în ţara mea. 2010 - Anul ofertelor speciale", proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, dintre care ne face plăcere să amintim: "Înscrieri timpurii", "Mini-preţuri de vacanţă", "Supliment la masă", "Vacanţe speciale de evenimente".

Aceste oferte şi programe speciale sunt valabile doar prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT şi nu direct prin intermediul agenţilor hotelieri. Tot ce vă mai rămâne de făcut este să vă rezervaţi un sejur şi să vă bucuraţi de o vacanţă minunată.

×
Subiecte în articol: travel news