x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţetă pentru cea mai bună SANGRIA

Reţetă pentru cea mai bună SANGRIA

04 Iun 2015   •   18:57
Reţetă pentru cea mai bună SANGRIA
Sursa foto: DebHallPhotos21/Getty Images/iStockphoto

Pentru petrecerile din timpul verii un pahar cu Sangria este cea mai bună alegere. Pentru preparararea acestei băuturi nu este nevoie de niciun fel de talent culinar ci numai de o reţetă foarte bună:

Pentru 8 porţii de Sangria aveţi nevoie de:

o lămâie feliată
o limetă feliată
o portocală feliată
350 ml de rom
120 g zahăr
o sticlă de vin roşu sec răcită
240 ml de suc de portocale răcit

Într-o carafă înaltă puneţi feliile de fructe peste care adăugaţi romul, zahărul şi amestecaţ bine. Acombinaţia se pune la frigider pentru  două ore pentru a lăsa zahărul să se dizolve. După cele două ore se adaugă vinul şi sucul de portocală şi se amestecă din nou.
Sangria se serveşte în pahare înalte umplute cu gheaţă peste care se toarnă băutura. Paharele se pot orna după fantezia fiecăruia.

×
Subiecte în articol: sangria