Am preferat să tocăm mai fin ciupercile, astfel încât la final să avem o compoziție cât mai tartinabilă. Dar puteți să mărunțiți ciupercile și din puțin, pentru o textură mai mare. În funcție de preferințe, mai puteți adăuga și alte ierburi aromatice, pătrunjel tocat mărunt și chiar puțin cimbru.
Cumvaplace.ro:
INGREDIENTE
-
1 conservă de ciuperci (400 g)
-
2 caței de usturoi
-
2 linguri de maioneză de post
-
1 legătură de mărar
-
Ulei de măsline
-
Felii de pâine
-
Sare
Citește pe Antena3.roCe locuri poți să vizitezi în Maramureș dacă mergi de Crăciun sau Revelion în 2024. Cele mai frumoase obiective turistice iarna -
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Scurgeți ciupercile de zeamă și le tocați în blender pentru 10 secunde împreună cu usturoiul, sare și piper după gust.
- Le răsturnați într-un castron, adăugați maioneza de post (aveți rețeta aici), mărarul tocat fin
- Noi am mai prăjit și câteva felii de pâine într-o tigaie bine unsă cu ulei de măsline și după ce s-au răcorit le-am uns cu un strat generos de ciuperci cu maioneză de post. Poftă bună și vouă.
REȚETĂ VIDEO
ciuperci cu maioneza post