Reţeta zilei: Cannelloni cu carne şi sos béchamel
Ingrediente
cannelloni
500 g carne tocată de vită
2 cepe
4 căţei de usturoi
200 g roşii pasate
150 g caşcaval
2 linguri ulei
½ linguriţă busuioc uscat
sare
piper
pătrunjel
Pentru sosul Bechamel
900 ml lapte
50 g unt
4 linguri făină
Mod de preparare
Se căleşti ceapa şi usturoiul tocate mărunt în uleiul încins,apoi se adaugă carnea și se condimentează cu sare şi piper, după gust.
Se fierb canelloni în apă cu sare 4 minute, se scurg și se ung cu ulei.
Pentru sosul Bechamel, se topeşte untul, se pune făina, se adaugă laptele și se amestecă până capătă consistenţă. Cannelloni se umplu cu acest amestec şi se aşeză într-o tavă dreptunghiulară în care se pune jumătate din sosul Bechamel. Restul de sos se toarnă peste cannelloni. Deasupra se pun roşiile, busuiocul şi caşcavalul ras. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute. Poftă bună!

Ştiri din .ro
Mirela Vaida la Te cunosc de undeva!: „E nenorocire! Nu vreau să mai aud de ea în veci!”

Ilona Brezoianu și Șerban Copoț prezintă Stand-up Revolution, la Antena 1
Antena 1 difuzează mini seria „Iisus din Nazareth”, produsă de Franco Zeffirelli
Grecia renunță la carantină pentru turiștii din UE
Cum să asortezi corect perechea de adidași cu rochia preferată

George Tănase intră în pielea lui Michael Jackson pentru un roast istoric la iUmor
Ți-ai propus să redecorezi casa? Află de ce mobila din lemn este cea mai bună alegere!
Chefi la cuțite – lider de audiență Chef Bontea a părăsit platoul Chefi la cuţite la proba amuletei

Chefi la cuțite, lider de audiență! Mihai Bendeac și actorul Radu Micu intră în bucătărie în această seară

La ce servesc rafturile metalice
Cinci trucuri pentru o casă în stil minimalist
Cauti dezinfectantii ideali pentru casa ta? Iata 3 factori de care sa tii cont!

Cum se montează corect aparatul de aer condiționat
6 soluții pentru o casa pe teren mic sau îngust
Chef Bontea şi-a adjudecat aseară o nouă amuletă Andrei Păunescu şi Maria Măgirescu, invitaţi speciali diseară la Chefi la cuţite
