x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Fettuccine Alfredo

REŢETA ZILEI: Fettuccine Alfredo

25 Ian 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Fettuccine Alfredo

Ingrediente:

500 g paste fettucine, 2 linguri unt, 3-4 căţei de usturoi, 400 g smântână pentru gătit,100 g parmezan ras, sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi, între timp, se pune untul într-o tigaie, se topeşte, se adaugă usturoiul mărunţit şi se sotează timp de două minute. Se adaugă smântâna şi se lasă până dă în clocot. Se pune parmezanul şi se amestecă bine până se îngroaşă sosul. Se adaugă pastele în tigaie şi se amestecă până sunt acoperite în întregime cu sos. Se condimentează cu sare, piper şi parmezan dacă e nevoie.

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Tartă de roşii cu brânză

 

REŢETA ZILEI: Prăjitură trufă

 

REŢETA ZILEI: Ruladă de pui cu ciuperci

 

REŢETA ZILEI: Porc caldereta

×