Ingrediente:
10 ouă, 1 conservă de ton, 1 fir ceapă verde, 1 castravete murat, 2 linguri muştar, 2 linguri suc de lămâie, 2 fire mărar, 2 fire pătrunjel, 2 linguri maioneză, sare şi piper.
Mod de preparare:
Fierbeţi ouăle şi decojiţi-le. Tăiaţi ouăle în două pe lung şi scoateţi-le gălbenuşurile. Scurgeţi bine conserva de ton, tăiaţi rondele ceapa verde, tăiaţi cubuleţe mici castravetele murat şi tocaţi foarte mărunt mărarul şi pătrunjelul. Într-un bol adăugaţi toate ingredientele pentru umplutură plus cinci gălbenuşuri de la ouăle fierte şi condimentaţi cu sare şi piper. Amestecaţi bine cu furculiţa până compoziţia devine aproape ca o pastă. Adăugați sare, piper, suc de lămâie și maioneza şi amestecaţi bine până se omogenizează. Umpleţi ouălele cu această pastă şi decoraţi cu felii de ardei muraţi. (e-retete.ro)