Rețeta zilei: Paste cu bacon și dovlecei
Ingrediente:
● o ceapă
● un dovlecel
● 200 g bacon
● o lingură făină
● 250 ml lapte
● 300 g tăieței lați
● o lingură ulei
● 1/2 legătură pătrunjel
● sare
● piper
Mod de preparare: Ceapa curățată și tocată julien se pune la călit în ulei şi se presară cu sare. Când a început să se înmoaie, se adaugă baconul tăiat felii subțiri. Se lasă să se rumenească și se adaugă făina. Se amestecă, se stinge cu laptele și se lasă să dea un clocot. Se taie felii subțiri de dovlecel care se adaugă peste amestecul cu lapte. Pastele fierte se strecoară și se adaugă peste compoziția cu dovlecei. Se potrivește gustul de sare şi piper. Se mai lasă 2 minute împreună, pentru ca pastele să absoarbă din sos, și se servesc la masă presărate cu pătrunjel tocat.Poftă bună!

Ştiri din .ro
(P) Case din containere – potrivite pentru cerințele și nevoile tuturor!
(P) Canapele extensibile și living pe comandă de la MobAmbient
Numărul turiștilor care au vizitat în 2020 Sarmisegetusa Regia, cu 10% mai mic
Certificat energetic: preț, valabilitate și modalitate de obținere

Revoluție în presa română! Jurnalul răstoarnă piaţa de print
Crizantema: de la origine la semnificație
Videochat: între prejudecată și adevăr
Aleg apartament decomandat sau semidecomandat? Care sunt principalele diferențe dintre cele două și cum influențează aceste aspecte prețul locuinței

Top 7 mărci de cafea din București
De neratat! Jurnalul îţi oferă miercuri Ghidul complet al noilor contracte la energie electrică
Prezentatorul Burlacul, Răzvan Fodor: ”Cred în dragoste la prima vedere, dar abia de acolo începe munca!”
