x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

12 Dec 2018   •   20:30
Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

INGREDIENTE
2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de ulei

PREPARARE

Pulpele de pui se pun la fiert, în apă rece.Când sunt gata, se scot la răcit, iar în supa obţinută se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.Uleiul se încălzeşte şi în el se călesc rapid usturoiul, cepele tocate şi morcovul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă carnea curăţată de pe oase şi mărunţită bine, vinul, conserva de pulpă de roşii, sare şi piper după gust. Se lasă să scadă puţin sosul şi să se întrepătrundă aromele. Se adaugă spaghetele fierte peste sos, se amestecă şi se servesc imediat cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

 

 

×
Subiecte în articol: Paste cu pui și parmesan ras