Ingrediente
4 bucăţi de crap
7 roşii
5 ardei capia
2 căpăţâni usturoi
1 morcov tăiat rondele
1 ardei iute
1 ceapă
sare
boabe de piper
Mod de preparare
Dai bucăţile de crap cu sare şi le frigi pe grătarul încins, pe ambele părţi, apoi le laşi deoparte. Pui pe grătar legumele, le frigi, apoi le iei de pe grătar. Descojeşti roşiile şi le pasezi, împreună cu ardeiul iute şi cu usturoiul, apoi le aşezi într-o tavă. Adaugi ardeii capia tăiaţi fâşii şi rondelele de morcov, iar peştele îl pui peste legume. Guşti şi, dacă vrei, presari puţină sare şi pui câteva boabe de piper. Dai tava la cuptorul încins aproximativ 15 minute, ca să se combine aromele.Poftă bună!
Citește pe Antena3.ro