x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Sangria

REŢETA ZILEI: Sangria

07 Dec 2016   •   20:30
REŢETA ZILEI: Sangria
Sursa foto: publicdomainpictures.net

Ingrediente:

750 ml vin roşu, două portocale, 30 ml de rom, două linguriţe de zahăr, un lime, o lămâie, cuburi de gheaţă

Mod de preparare:


Pentru sangria, se folosesc în special citrice cum ar fi portocalele, lime, lămâi, dar şi alte fructe precum mere, căpşuni, ananas, mango, pere sau orice doriţi. Într-o carafă de un litru se pune zahărul, sucul de proaspăt stors de la o portocală şi romul. Se amestecă bine, se taie felii cealaltă portocală, lămâia, lime-ul, apoi se taie feliile în sferturi. Se pun în carafă, se adaugă vinul, cuburile de gheaţă şi se amestecă foarte bine. Se lasă puţin la răcit şi se serveşte.

 

Încearcă şi:

REŢETA ZILEI: Frittata cu legume

 

Ceafă de mistreț la cuptor cu legume

 

Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman

 

 

 

×
Subiecte în articol: sangria retete spaniole bautura