Ingrediente:
o tortilla, ulei de măsline, 1 avocado, coriandru proaspăt, 1 ardei iute, 2 cepe verzi, 5 ridichi, 400 ml supă de legume, sucul de la 3-4 roşii date prin răzuitoare, o cutie de fasole neagră
Mod de preparare:
Mai întâi, taie tortilla în fâşii, apoi rumeneşte-le în ulei de măsline, într-o tigaie până prin culoarea aurie şi devin crocante. Într-un vas, amestecă avocado (curăţat şi taiat bucăţele), coriandrul, ardeiul iute, ceapa, ridichile, toate tocate, roşiile, fasolea şi o lingură de ulei de măsline. Adaugă peste supa de legume fierbinte, asezonează cu sare şi piper. Serveşte cu bucăţile de tortilla prăjită. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Prăjitură cu ananas
REŢETA ZILEI: Salată Nicoise (originară din Nisa)
REŢETA ZILEI: Brownie cu ciocolată amăruie şi ciocolată cu lapte
REŢETA ZILEI: Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată