În zilele de 5 şi 6 februarie, în Autovit s-a organizat un târg de produse tradiţionale şi naturale. Au fost prezenţi producători cu produse gustoase, naturale şi proaspete din judeţele Argeş, Sibiu, Buzău, Harghita, Maramureş şi Dâmboviţa. Noutatea târgului Autovit a fost că vizitatorii au avut posibilitatea de a comanda produse ce corespund necesităţilor şi gustului fiecărui consumator. Cei prezenţi au constata că aceşti producători prepară produse după reţete tradiţionale, fără aditivi, conservanţi, arome artificiale sau culoare.
Din judetul Argeş au venit producători ca: Tănase Eugen, Tuca Mihaela şi Ştefan Gheorghe. Ei au adus muşchiuleţ afumat, costiţă afumată, pastramă de oaie, cârnaţi de casă, din porc, vită şi oaie, şuncă de casă, tobă, lebăr, caşcaval, caş afumat, brânză de burduf. Din judetul Dâmboviţa au venit producători cu mierea de salcâm, polifloră, tei, mană, propolis şi tinctură de propolis, polen proaspăt, lăptişor de matca pur, fructe de pădure în miere de salcâm (cătină, afine, mure, nucă), păstură. Judetul Sibiu a fost reprezentat de Racoveanu Ion ce i-a ademenit pe vizitatori cu renumita brânză de Sibiu şi afumături preparate după reţetele bine păstrate de familia sa. Producătorii din Bucureşti au venit cu cea mai bună baclava, preparată din făină de grâu, amidon de porumb şi miez de nucă ce se prăjeşte în ulei de palmier. Ca sortimente am remarcat baclava cu vişine şi sirop natural, baclava cu nucă şi ciocolată.