x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Vacanţe la ţară, cu buget redus

Vacanţe la ţară, cu buget redus

de Magda Cristina Ursache    |    12 Apr 2010   •   00:00

Să auzi cum creşte iarba, să-ţi cânte privighetorile la fereastră, să bei apă rece, de la fântână ori de la izvor, să umbli desculţ pe cărarea înierbată - cine nu şi-ar dori o vacanţă idilică? Şi asta fără a băga prea adânc mâna în buzunar (căci  încă nu am scăpat de marota serviciilor turistice scumpe din România).

România idilică, pastorală, la preţuri rezonabile nu este însă o utopie. În perioada 11 aprilie - 18 iunie, ANTREC România  (Asociaţia Naţională a Turismului Rural, Ecologic şi Cultural) derulează cea de a XV-a ediţia a Programului special "Vacanţe la ţară", la preţuri care au rămas neschimbate în ultimi doi ani. Pachetul promoţional vizează numai perioade de vacanţă cu zi de intrare duminica şi zi de ieşire vineri, 6 zile şI 5 nopţi de cazare, în cameră dublă, la tariful de 150 lei de persoană în pensiunile de 2 margarete şi de 195 lei de persoană în pensiunile de 3 şi 4 margarete.

Pe lângă beneficiile aerului curat, ale drumeţiilor şi micilor călătorii la obiectivele turistice din proximitate, cei care aleg o vacanţă la ţară vor beneficia şi de posibilitatea de a gusta din bucatele locale, autentice, ecologice, la preţuri modice, unele pensiuni oferind ca bonus şi un mic dejun tradiţional. Până acum în program s-au înscris pensiuni din filialele ANTREC din judeţele: Alba, Argeş, Braşov, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Suceava, Sibiu, Vrancea, urmând ca pe parcurs să adere şi alte filiale.

×
Subiecte în articol: travel news