x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dana Grecu: “Nu pot respira până nu ne împăcăm. Efectiv nu pot respira”

Dana Grecu: “Nu pot respira până nu ne împăcăm. Efectiv nu pot respira”

14 Oct 2014   •   18:37
Dana Grecu: “Nu pot respira până nu ne împăcăm. Efectiv nu pot respira”

Dana Grecu a acordat un interviu inedit, în care a vorbit deschis, cu zâmbet şi emoţie despre familie, dorinţe, greşeli, momente dificile, bărbaţi şi lipsa de complexe, dar şi despre cum e, de fapt, Dana Grecu.

Realizatoarea Antena 3 a povestit pentru blogul http://fifistie.blogspot.ro/ că nu se teme să spună “nu înţeleg”, că îşi sfătuieşte copiii să ajute necondiţionat şi că, atunci când se ceartă cu soţul ei, ea e cea care face pasul spre împăcare: “nu pot respira până nu ne împăcăm. Efectiv nu pot respira.”

Întrebată dacă e conştientă că intimidează, jurnalista Antena 3, care face zilnic naveta Bucuresti – Pitesti , a răspuns că simte, dar că nu e un act premeditat, pur şi simplu nu are complexe: “Nu mă năpădeşte niciun complex în faţa nimănui. Deloc. Oricât de bogaţi, deştepţi, bine sau prost îmbrăcaţi ar fi interlocutorii mei. Sunt directă şi mă uit în ochii lor. Fix în ochi. Pentru că aşa simt.“

Admite că plânge des, dar se descrie ca un om colorat, care “nu oboseşte să găsească motive de fericire. Le-aş inventa dacă nu le-aş găsi, crede-mă. Nu pot trăi încet şi plictisitor. Nu pot. Adica eu aş vrea, dar inima mea îmi spune : dă şi tu ceva de lucru! Şi eu o ascult.”

Cel mai mare compliment primit au fost cererile în căsătorie, unele dintre ele primite chiar şi când era deja măritată.Interviul complet, aici: http://fifistie.blogspot.ro/

×