x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Experimentul Antena 3 în sănătate, frumuseţe şi bun gust continuă

Experimentul Antena 3 în sănătate, frumuseţe şi bun gust continuă

04 Apr 2014   •   20:01
Experimentul Antena 3 în sănătate, frumuseţe şi bun gust continuă

Duminica aceasta, de la 09.30 la Antena 3, Ela Crăciun prezintă un nou capitol din ceea ce înseamnă sănătate la Numai de bine. Alături de Anca Lungu, Maria Linda şi Olivia Păunescu, Ela va vorbi despre beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi armonios.
 
Duminica aceasta, telespectatorii Antena 3 vor fi provocaţi să aleagă exerciţiile în aer liber ca alternativă pentru mersul la sală, mai ales că e primăvară în toată regula. În această ediţie de Numai de bine vor fi verificate micile legende urbane în materie de frumuseţe şi cât de păcătoase sunt ele şi se va arăta că este atât de simplu şi, de ce nu, ieftin să ne hrănim corect dacă ştim ce înseamnă o farfurie ideală.

În emisiunea ”Numai de bine”, duminica de la ora 09.30, telespectatorii pot urmări rubrica de sănătate realizată de Ela Crăciun, rubrica de bun gust  susţinută de Anca Lungu, pe cea de frumuseţe cu Olivia Păunescu şi pe cea de sport cu Maria Linda. „Numai de bine” poate fi urmărită în fiecare duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, live pe antena3.ro, şi sub formă de înregistrare accesând platforma AntenaPlay.

×