x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce tipuri de rochii sunt în trend sezonul acesta

Ce tipuri de rochii sunt în trend sezonul acesta

26 Apr 2023   •   13:05
Ce tipuri de rochii sunt în trend sezonul acesta

Spune-mi ce personalitate ai și îți voi spune ce rochie ți se potrivește cel mai bine! Aceasta ar fi una dintre ideile care stau la baza alegerii unor outfituri potrivite, însă în același timp este important să ții cont și de ceea ce este în tendințe pentru a ști exact spre ce să îți orientezi alegerile. Iată câteva dintre ideile la care poți apela atunci când dorești să alegi rochia potrivită pentru acest sezon și nu numai.

O rochie pentru ocazii deosebite sau pentru un outfit casual?

Este important ca în alegerile pe care le faci să ții cont de ocazia cu care vei purta articolele vestimentare. În alegerea unei rochii potrivite, trebuie să decizi dacă este vorba despre o ocazie specială sau dorești, pur și simplu, un outfit casual în care să te simți bine, să fii la modă și să atragi privirile. 

Rochii elegante în tendințe 

Pentru ocaziile deosebite, modelele de rochii SD Design vor reprezenta, cu siguranță, alegerea de top. Poți alege dintre modelele de rochii tip sacou sau rochii creion cu un design minimalist, dar extrem de elegant, iar accesoriile cu care le vei înfrumuseța te vor ajuta să îți personalizezi ținutele. 

Rochiile creion cu fundă îmbină eleganța și simplitatea, iar aspectul atractiv al acestora le face potrivite pentru completarea celor mai elegante ținute din acest sezon. În același timp, rochiile drapaj sau cele cu franjuri reprezintă alegeri la modă ideale pentru cele care doresc ținute deosebite. 

Rochii casual în tendințe 

Rochiile cu imprimeuri florale reprezintă alegerea preferată a celor care doresc să exprime o stare de spirit veselă, pozitivă. Rochiile cu croi larg sunt preferate pentru un plus de confort, iar cele cu pliuri sunt preferate pentru plusul de eleganță pe care îl oferă ținutelor. Pentru ocazii informale sau pentru a merge la birou, o rochie tip sacou sau o rochie cu croi asimetric și imprimeuri reprezintă o alegere potrivită. 

Ce culoare este potrivită pentru rochia ta?

În ceea ce privește culoarea potrivită, rochiile negre vor fi întotdeauna varianta de top pentru a face față oricărei provocări, oricât de elegante ar fi. În același timp, pentru ocazii alese sunt preferate culori precum verde sau bleumarin, dar și variantele de rochii albe cu detalii negre sau colorate pentru ținute personalizate.

Pentru rochii de zi, orientează-te spre modelele de rochii în mai multe culori sau cu imprimeuri florale, pentru modelele de rochii care ies din tiparul clasic și cu care poți atrage atenția mai ușor. 

Conform Campaigns tendințele în modă sunt lansate în mediul online. Blogurile fashion, magazinele online, influencerii și vedetele dau tonul în materie de rochii. Pentru a te simți bine în pielea ta e important să alegi acele articole de îmbrăcăminte și acele culori care te reprezintă și te fac să te simți frumoasă. 

 

×