x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

17 Sep 2006   •   00:00
EXPOZITIE - Pinochio, la Paris
Mickey Mouse si Pinochio sunt doar doua dintre fascinantele personaje Disney care se gasesc in aceste zile in cadrul unei expozitii in capitala Frantei. Cultura pariziana a capatat, se pare, o fixatie in aceasta ultima perioada pentru Americana, careia ii platesc de altfel un omagiu. Expozitia vrea sa arate cum animatorii Disney s-au inspirat din arta europeana.

SUCEAVA - Piese de exceptie, comori bucovinene
Mai multe piese textile si podoabe de exceptie vor fi prezentate luni, 18 septembrie, in cadrul expozitiei "Comori arheologice restaurate in Bucovina", organizata la Muzeul de Istorie cu prilejul desfasurarii, la Suceava, a celei de-a XXV-a Conferinte Internationale "Dyes in History and Achaeology".

GRECIA - Obiecte recuperate
Expozitia greceasca "Istorie furata" nu este altceva decat un tribut adus unor piese unicat recuperate de statul grec. Coroana macedoneana din aur din imagine a fost achizitionata in 1998 de Muzeul "J. Paul Getty" din Los Angeles, dar in mod sigur acest obiect provine dintr-o tranzactie ilicita care se pare ca a avut loc in zona mormantului regelui Philip al II-lea in Vergina, nordul Greciei.

×
Subiecte în articol: high-life