x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

10 Sep 2006   •   00:00

Londra - Picturi stradale

O lucrare lunga de 50 de metri, intitulata quot;"Linii revarsate: Strada Southwarkquot;", expusa pe Strada Southwark din sud-estul Londrei, a intrat in finala competitiei Turner. Autorul operei de arta este Ian Davenport. Lucrarea este una dintre cele mai mari picturi outdoor realizata vreodata in Marea Britanie. E.M.

Franta - Expozitie Nicolae Grigorescu

Muzeul Departamental al Scolii din Barbizon a vernisat ieri o expozitie intitulata quot;"Nicolae Grigorescu - itinerariul unui pictor roman, de la Barbizon la impresionismquot;". Expozitia monografica cuprinde 34 de lucrari imprumutate de la Muzeul National de Arta al Romaniei MNAR din Bucuresti si 13 panze conservate la Muzeul de Arte Frumoase din Agen, donate muzeului in anul 1929 de doctorul Louis Brocq, profesor de medicina si prieten al pictorului.

Baroc - Caravaggio, la Dusseldorf

Pentru prima data in Germania, o expozitie a marelui maestru italian al picturii baroce, Caravaggio, a fost deschisa la 9 septembrie si va putea fi vizitata pana la inceputul anului viitor. La Dusseldorf sunt expuse 30 de lucrari din diferite etape ale operei lui Caravaggio. E.M.

×
Subiecte în articol: high-life