x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

18 Iun 2005   •   00:00
HOTELURI MARCA ARMANI. Grupul Armani a anuntat incheierea unui contract cu cel mai mare fond de investitii imobiliar din Dubai pentru constructia si dezvoltarea a 10 hoteluri Armani in cele mai importante destinatii ale lumii. Primele doua hoteluri Armani vor fi inaugurate la Milano si Dubai. Hotelurile Armani urmeaza celor de la Ferragamo, Versace si Bvlgari, case ce detin deja hoteluri de tip designer. O data cu intensificarea proiectelor pe zona hoteliera, casa italiana investeste si in noua linie de lux denumita Armani Prive, prima linie de couture a casei. Actrite celebre poarta deja vestimentatii Armani Prive, Michelle Pfeiffer fiind una dintre cele care au fost alese pentru a reprezenta imaginea casei. Armani Prive s-a lansat oficial cu ocazia Festivalului de la Cannes.

IMPERIUL VERSACE, APROAPE DE FALIMENT. Confruntata cu dificultati pe toate diviziile grupului, Versace si-a anuntat recent intentia de a se concentra exclusiv asupra a doar doua domenii - moda si accesorii. Grupul estimeaza ca va putea reveni la profit abia in anul 2007, urmand un plan drastic de restructurare si reducere a costurilor.

CLAUDIA SCHIFFER SI MANGO. Incepand din septembrie anul acesta, manechinul german va prelua imaginea Mango pentru toate liniile companiei spaniole. Claudia Schiffer reia astfel colaborarea cu aceasta companie dupa contractul anterior desfasurat in perioada 1992-1995. La randul ei, celebra actrita americana Uma Thurman a anuntat de curand reinnoirea contractului de imagine cu Casa de moda si accesorii Louis Vuitton. Uma a fost imaginea Vuitton pentru campania mondiala de accesorii a casei. Contractul, a carui valoare nu a fost oficial dezvaluita, depaseste suma de 10 milioane de euro.

IMAGING SMART PHONE. Nokia 6680 (foto) este unul dintre cele mai noi telefoane inteligente din generatia 3G pentru videoconversatii fara probleme. Telefonul are, de asemenea, capacitatea de "videosharing", ceea ce inseamna ca poti sa "imparti" aceleasi imagini cu interlocutorul, in timpul conversatiei. Cu o memorie interna de 10 MB, Nokia 6680 iti permite trimiterea si primirea e-mail-urilor, vizionarea fisierelor atasate acestora, inregistrarea si vizionarea de filme, imagini si muzica. Telefonul are un pret de circa 20.990.000 de lei fara abonament, respectiv 18.599.000 de lei cu abonament Orange.

×
Subiecte în articol: high-life armani