x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Little Black Dress: versatila, durabila, nu se demodeaza niciodata!

Little Black Dress: versatila, durabila, nu se demodeaza niciodata!

de CS    |    19 Oct 2012   •   14:23
Little Black Dress: versatila, durabila, nu se demodeaza niciodata!

Designerul Mirela Stelea a avut dintotdeauna aparitii foarte elegante si apreciate la evenimentele la care a participat, dar recunoaste ca un singur tip de rochie a scos-o tot timpul din impas!

Sotia antrenorului Bogdan Stelea a mizat, in momentele de ratacire stilistica, pe clasica rochie neagra, Little Black Dress, care s-a potrivit oricarui tip de eveniment.

“Little Black Dress este piesa de rezistenta a oricarei garderobe feminine, cea care iti vine bine indiferent de conformatia corpului. Rochia te scoate din orice impas atunci cand trebuie sa participi la o petrecere sau la un cocktail. Cu negru mergi la sigur. Pari supla si eleganta. Este versatila, durabila, nu se demodeaza niciodata. In lumea modei exista o regula ca fiecare femeie sa aiba macar o rochie de acest tip in garderoba”, declara Mirela Stelea.

De-a lungul timpului, fashion icon-uri precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jacqueline Kennedy sau Sophia Loren au fost adevarate promotoare ale Little Black Dress, cea mai renumita dintre ele fiind rochia pe care a purtat-o Audrey Hepburn in fimul “Breakfast at Tiffany’s”.

Mirela Stelea are in garderoba atat rochii de acest tip realizate de alti designeri internationali, cat si proprii creatii.

Special pentru femeile din Romania, Mirela Stelea va lansa saptamana viitoare o intreaga colectie de rochii negre, din dantela, matase, catifea si materiale paietate, in cadrul unui eveniment la care vor participa multe vedete din showbiz.

×