x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Frații gemeni nu au găsit coordonatele către câștig

Frații gemeni nu au găsit coordonatele către câștig

27 Oct 2017   •   12:33
Frații gemeni nu au găsit coordonatele către câștig

În ediția de aseară a emsiunii „The Wall- Marele Zid”, frații gemeni Ionuț și Cristi au fost cei care s-au luptat timp de o oră cu parcursul unui joc imprevizibil. S-au înscris în competiție antrenați de un spirit de aventură, convinși că orice provocare trebuie întâmpinată cu multă ambiție și entuziasm. Cu toate acestea, cei doi navigatori nu au găsit coordonatele către câștig și au plecat acasă fără un premiu.

Amândoi au mărturisit că relația dintre ei spulberă mitul gemenilor, iar neconcordanțele dintre concurenți din prima probă păreau să confirme că emoțiile Marelui Zid nu iartă pe nimeni. S-au lăsat în mâna destinului și după ce au tras la sorți, au stabilit ca Ionuț să fie responsabil cu plasarea bilelor norocoase pe zid și Cristi să își folosească cunoștințele generale pentru a le aduce un câștig cât mai mare. Pe parcursul jocului, Valentin Butnaru a observat că între cei doi există o „legătură mai departe de cuvinte” , deoarece gemenii s-au sincronizat în alegeri. În platou Ionuț și-a jucat cartea, însă imprevizibilul din final le-a destabilizat evoluția. La ultima întrebare din concurs a ales să tripleze, dar răspunsul greșit al fratelui său i-a adus într-o poziție delicată: ultimele bile roșii au aterizat pe sume mari, iar cea de 150.000 RON a fost decisivă. Au avut o ultimă șansă de câștig, dar au pierdut tot, iar verdictul final era acum în mâinile geamănului din camera de izolare.

Obișnuit să se consulte cu fratele său, Cristi a trecut prin momente dificile când a avut de ales dacă să semneze pentru valoarea garantată a contractului de 27.512 RON. A avut încredere în jocul din platou și l-a anulat- „un val puternic le-a dărâmat nava” și i-a făcut să plece acasă fără un câștig. Deși verdictul nu a fost cel așteptat,  cei doi au trăit o experiență unică pe platoul „The Wall- Marele Zid” și au arătat că legătura dintre ei este stabilă și în cele mai tensionate momente: „toate răspunsurile pe care le-ai dat tu, le-aș fi dat și eu, nu trebuie să fim dezamăgiți”.

Un joc imprevizibil, un parcurs tensionat și destine schimbate- de asta vor avea parte telespectatorii Antenei 1 în această seară de la ora 20:00, într-o altă ediție specială a emisiunii „The Wall- Marele Zid”  în care două surori își unesc forțele pentru a cuceri zidul.

×
Subiecte în articol: The Wall- Marele Zid