x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Top 10 cele mai iubite rase de pisici în 2023

Top 10 cele mai iubite rase de pisici în 2023

de Vali Deaconescu    |    02 Ian 2024   •   08:20
Top 10 cele mai iubite rase de pisici în 2023
Sursa foto: Hepta

Dacă luați în considerare să adăugați curând un nou prieten felin la dumneavoastră acasă, dar nu sunteți sigur cu privire la rasa de pisică, această listă vă va fi de ajutor. Așa cum mulți posesori de pisici vă vor spune, odată ce aveți o pisică, viața dumneavoastră nu va mai fi la fel - în cel mai bun mod posibil! Dar alegerea mediului potrivit și a rasei corecte pentru casa dumneavoastră este la fel de importantă.

Unii oameni devin atașați atât de mult de pisoiul lor încât ajung să aibă încă unul, cu rapoarte care arată că posesorul mediu de pisici deține de fapt cel puțin două pisici.

Pisicile sunt extrem de diferite în ceea ce privește personalitatea, iar fiecare felină vine cu propriile sale nevoi și trăsături adorabile, asigurându-se că fiecare posesor are o experiență unică cu animalul său iubitor.

Iată cele mai populare rase de pisici în 2023, conform informațiilor de la PetKeen:

  1. British Shorthair Energetică și independentă, British Shorthair este una dintre cele mai populare rase de pisici din lume. Prietenoasă în natură, această rasă se atașează adesea de un membru al familiei.

  2. Ragdoll Cu un blănos uimitor, rasa de pisici Ragdoll este nu doar frumoasă la vedere, ci și potrivită pentru proprietarii în vârstă datorită temperamentului său calm și adesea somnoros.

  3. Siberian Rasa de pisici Siberian este una dintre cele mai populare datorită blănii sale groase și naturii răbdătoare. De asemenea, pot fi instruite destul de ușor!

  4. Bengal Rasa prietenoasă și echilibrată de pisici Bengal este cea mai populară datorită naturii sale amabile și abilității puternice de a forma legături cu toți membrii familiei.

  5. European Shorthair Adesea timidă la început, rasa European Shorthair este de fapt extrem de caldă și iubitoare odată ce se obișnuiesc cu mediul și proprietarii lor.

  6. Ragamuffin Rasa mare și adorabilă de pisici Ragamuffin este una dintre cele mai prietenoase rase. Au blana groasă și minunată, dar ușor de întreținut. O rasă de pisici potrivită pentru cei mai mulți posesori.

  7. Cheetoh Aceste pisici domestice mari au o atitudine foarte calmă și măsurată față de viață.

  8. Russian Blue Populară printre cei care suferă de alergii datorită lipsei de cădere a blănii și ușurinței în îngrijire, Russian Blue este atât frumoasă, cât și prietenoasă.

  9. Maine Coon Una dintre cele mai mari rase de pisici de pe planetă, Maine Coon este foarte relaxată și independentă. Nu vă lăsați păcăliți, însă, deoarece această rasă iubește să se joace și să învețe trucuri noi.

  10. Himalayan Nu cea mai socială dintre rasele de pisici, Himalayanul nu este cel mai răbdător și adesea se bucură de propria sa companie.

Sursa

×