x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Test inedit: Află dacă ştii geografie

Test inedit: Află dacă ştii geografie

28 Feb 2014   •   15:55
Test inedit: Află dacă ştii geografie

GOOGLE colaborează cu agenţii guvernamentale şi diferite organizaţii din lume pentru a aduna şi aduce publicului sute de hărţi istorice şi informative.

GOOGLE Maps este deja unul dintre serviciile GOOGLE care se bucură de o popularitate imensă. Anul trecut, Google a lansat Google Maps Engine, o extensie a Google Maps care le permite utilizatorilor să încarce propriile hărţi. Acum, Google vine cu o noua extensie care promite să ofere utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori vreodată când vine vorba de hărţi: Google Maps Gallery, un serviciu asemănător unui atlas.

Citeşte şi:De ce nu ar trebui să-ţi cauţi NICIODATĂ partenerul pe Google

GOOGLE, schimbare importantă: Cum ştii pe ce dai click

Google Maps Gallery îţi spune care este ruta cea mai scurtă pe care poţi părăsi un oraş, în caz de urgenţă. Serviciul îţi arată, de asemenea, şi care sunt, de exemplu, recifii de corali ameninţati cu dispariţi sau ruta istorică parcursă de Lewis şi Clark în 1814, potrivit cnet.com. Pe scurt, Google Maps Gallery are o multitudine de de hărţi interactive, provenite din surse diverse, cum ar fi companii, agenţii guvernamentale, ONG-uri sau publicaţii precum National Geographic.

Citeste mai mult pe RTV.NET:

×