x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby TOP 4 idei de cadouri pentru iubitorii de petreceri

TOP 4 idei de cadouri pentru iubitorii de petreceri

10 Oct 2022   •   15:12
TOP 4 idei de cadouri pentru iubitorii de petreceri
Sursa foto: shutterstock

Orele de relaxare petrecute alături de prieteni și familie sunt cele mai plăcute moduri de petrecere a timpului liber. Iar ca să fie atmosfera potrivită, un party este oricând binevenit. Iată câteva idei de cadouri pentru distracție la superlativ.

Set de vin și decantor

Printre cadourile recomandate pentru iubitorii de petreceri sunt seturile de vinuri și decantoare. Acestea asigură o calitate superioară băuturilor și reprezintă un punct de atracție la orice party. Poate fi o seară aniversară, onomastică, un eveniment de familie sau o noapte festivă de Revelion.

Oaspeții vor fi încântați să participe la ritualul decantării vinului, mai ales dacă alegeți soiuri nobile, care să fie degustate pe îndelete, alături de specialități culinare precum brânzeturi franțuzești, nuci exotice sau gustări rafinate.

 

Bar în formă de glob pământesc

O altă sugestie pentru amatorii de petreceri este un bar pe roți, realizat din lemn și construit în forma unui glob pământesc. Sticlele și paharele au loc în interior, iar oaspeții pot să aleagă ce le place din mai multe sortimente de lichioruri, vinuri spumante, cocktailuri.

Acest cadou trebuie adaptat la designul interior din locuința gazdei. Barul-glob rămâne o amintire de suflet pentru sărbătorit, care își va aminti cu drag de darul pe care l-a primit cu ocazia zilei de naștere sau a aniversării căsătoriei.

O cabină foto pentru fotografii haioase

Când petrecerea este în toi, ce poate fi mai distractiv decât niște poze surpriză, la un photobooth cu mesaje haioase și recuzită originală? Se găsesc cabine foto de închiriat și pot fi alese diverse teme, în funcție de eveniment.

Aveți la dispoziție cabine foto pentru copii, cabine foto pentru aniversări, banchete și baluri, nunți și botezuri, petreceri de majorat, pentru Halloween, Revelion ș.a. Toate momentele festive și petrecerile vesele își găsesc locul în cabina magică, unde se nasc amintiri haioase și nostalgii. 

Baloane și accesorii de party

Pentru o petrecere veselă, cu fotografii haioase și atmosferă cool, încercați cadouri originale, din gama baloane și accesorii de party. Găsiți multe modele pe site-urile cu recuzită pentru party, așa că este momentul să fiți creativi și să alegeți acele surprize potrivite pentru gașca voastră de prieteni.

Pot fi ghirlande de baloane și figurine din baloane, fântâni de ciocolată, măști și costume, coifuri sau confetti. Alegeți combinații inedite și propuneți petreceri tematice, pentru mai multă distracție. Retro Party, Moulin Rouge, Science Fiction, Seară Tropicală sunt doar câteva exemple de teme pentru petreceri memorabile.

 

Jocuri de societate pentru petreceri

Cele mai potrivite cadouri pentru iubitorii de petreceri sunt jocurile de societate. Aveți la dispoziție o gamă largă de boardgames pentru adulți, atât jocuri de strategie, cât și jocuri trivia, jocuri de mister, aventură și fantasy.

Alegerea inspirată pentru un party reușit este un joc de societate Cufărul petrecerii, pentru că oferă un set de 8 jocuri de petrecere: Beer Pong, Niciodată Nu Am, Cercul de Foc, Întoarce Paharul, 21, Fentează Dealerul, Cel Mai Probabil, Aroganța. Acest board game vesel pune la încercare prezența de spirit, simțul umorului și îndemânarea, fiind un adevărat party starter!

Inspirați-vă din ideile prezentate și alegeți cadouri pentru iubitorii de petreceri, ca să le aduceți bucurie și să dați tonul distracției!

 

×
Subiecte în articol: idei cadouri