x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Într-o criză de gelozie, Andreea Ibacka și-a atacat soțul cu un pantof

Într-o criză de gelozie, Andreea Ibacka și-a atacat soțul cu un pantof

27 Iun 2015   •   09:38
Într-o criză de gelozie, Andreea Ibacka și-a atacat soțul cu un pantof

Sâmbătă și duminică, Adina Galupa și Andreea Ibacka se întrec într-ale gătitului la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată de la 12:00.

Andreea Ibacka va face o dezvăluire picantă: într-un moment de gelozie, atunci când i s-a părut că soțul ei se uită lung după o altă femeie, s-a descălțat și l-a atacat direct, cu tocul pantofului. „Suntem amândoi niște firi destul de vulcanice”, declară invitata.

Amuzată, Andreea îi mărturisește acum Mariei Simion că nu se teme că el s-ar putea îndrăgosti de altcineva. „Mă, e mort după mine și se vede treaba asta”, râde ea.

Foarte deschisă, Andreea va povesti că cel mai mult o deranjează la soțul ei faptul că o pune în fața faptului împlinit și că este ultima care află planurile făcute de el pentru amândoi.

Întrebată de Maria Simion dacă a ținut vreodată cură de slăbire, actrița recunoaște că este o norocoasă: „Am un metabolism foarte prietenos și, așa cum ar spune soțul meu, sunt foarte afurisită și ard toate grăsimile, așa că mănânc tot ce îmi place”.

Spre deosebire de ea, rivala ei din bucătăria „Star Chef” din această săptămână, Adina Galupa, a ținut o dietă, recomandată de un nutriționist, în urma căreia a slăbit 12 kilograme în numai 3 luni. De ce voia să se facă gropar atunci când era copil, cât a durat cea mai lungă relație a ei și de ce a plâns ultima dată, sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”.

×