x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, din nou lider de piață. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate a sezonului. Miza acestei seri: a doua imunitate, după o probă care macină nervii concurenților

America Express, din nou lider de piață. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate a sezonului. Miza acestei seri: a doua imunitate, după o probă care macină nervii concurenților

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2023   •   15:55
America Express, din nou lider de piață. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat prima imunitate a sezonului. Miza acestei seri: a doua imunitate, după o probă care macină nervii concurenților

Prima imunitate a celui de-al șaselea sezon America Express a fost câștigată de echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, într-o ediție a reality show-ului care s-a impus ca lider de piață pe toate segmentele de public. În seara aceasta, urmează lupta pentru cea de-a doua imunitate. Astfel, cu excepția echipei formate din Laura și Sânziana, toți ceilalți intră într-o competiție crâncenă și epuizantă, care-i va ține pe o plantație de guayabas până după lăsarea nopții.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:27 – 00:09, a treia ediție America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe toate segmentele de public. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.6 puncte de rating și o cotă de piață de 26.9%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 18.9%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.7 puncte de rating și 19.5% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.9 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. La nivel național, America Express a ocupat primul loc în topul audiențelor, cu 5.6 puncte de rating și 16.8% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5 puncte de rating și 15.1% cotă de piață. În minutul de aur 21:49, emisiunea a fost urmărită de aproape 1,3 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de piață în prime time (19:00 – 23:00), pe tronsonul comercial, obținând 7 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce postul situat pe locul doi, Pro TV, a înregistrat 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.9%.

          Ieri seară, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au obținut prima imunitate a sezonului după o cursă complicată, cu mai multe misiuni. Astfel, după proba din parcul minier, echipele ajunse la Irina Fodor au avut de îndeplinit câteva condiții pentru a putea spera la victorie: un timp foarte bun de sosire, dar și toate obiectele cerute de Irina, adunate în geanta tradțională purtată de un veritabil paisa, numită carriel, plus piesele vestimentare purtate de locuitorii regiunii columbiene Antioquia, precum poncho și sombrero. Pentru fiecare abatere de la cerințele Irinei, echipele au primit penalizări care au constat într-un anumit număr de minute adăugat la ora sosirii. Cu 43 de minute penalizare, Laura și Sânziana și-au păstrat poziția fruntașă – astfel, după toate calculele făcute, ora lor de sosire a fost 14:03, în timp ce Romică și Cătălin s-au situat pe locul doi, foarte aproape de ele, cu ora de sosire 14:08.

          Tot aseară, după o misiune creativă, care le-a cerut competitorilor să reproducă, prin intermediul unor poze, picturi semnate de artistul columbian Botero, s-au decis și cele 3 echipe care s-au calificat la jocul pentru a doua amuletă: Ada și Tony Galeș, Giulia și Vlad Huidu și Romică Țociu și fiul său, Cătălin sunt cei care se vor înfrunta în această seară la cel de-al doilea joc de amuletă.

          Dar ediția reality show-ului de diseară mai are o miză mult mai importantă: a doua imunitate! Astfel, cu excepția echipei formate din Laura și Sânziana, toți ceilalți intră într-o competiție crâncenă și epuizantă care-i va ține pe o plantație de guayabas până după lăsarea nopții.Am mers mult, am trecut pârâuri, am trecut râuri, am urcat dealuri… Am crezut că nu mai ajungem la fermierul care supraveghea proba asta”, a povestit Romică Țociu. ”Am cărat niște lăzi cu fructe care cred că aveau vreo 40 de kilograme”, a spus și Giulia despre proba de pe plantație. ”Nici nu mai vedeam ce facem acolo, pentru că se lăsase noaptea, ne loveam, ne zgâriam de crengi pe întuneric”, a povestit și Aris Eram. Misiunea a fost cu atât mai dificilă pe fondul tensiunilor, pentru Iulia Albu și iubitul ei, Mike. ”A fost ceva îngrozitor. Fermierul ne tot trimitea înapoi, am căzut într-o râpă… Iar cel mai rău a fost că am simțit că Mike nu a fost alături de mine la această probă. Toată lumea cedează într-un anumit punct. La mine, punctul maxim a fost la această adevărată Hacienda del Infierno”, a declarat Iulia Albu.

          Echipele vor face tot posibilul să ducă la bun sfârșit misiunea care pentru unii va părea imposibilă – iar scopul este să ajungă la Irina pe un loc sigur în clasamentul primei etape. Altfel, riscă eliminarea, pentru că ultimele două echipe în întrecerea pentru imunitatea mică din această seară vor intra la cursa pentru ultima șansă de mâine. Cum vor rezolva concurenții misiunea de pe plantație și cine va câștiga cea de-a doua imunitate telespectatorii vor afla în ediția America Express – Drumul Soarelui, difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la ora 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 23 octombrie 2023

 

×