x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cea de-a patră gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Cea de-a patră gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2024   •   14:40
Cea de-a patră gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public

​​​​​​​Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a patră gală a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată aseară de către Eliza şi Zarug, cu o super transformare în PSY. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe s-a impus ca lider detaşat de audientă, pe toate segmentele de public.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 ani, cea de-a patră gală Te cunosc de undeva! a condus clasamentul audienţelor cu 5.3 puncte de rating şi 18% cotă de piaţă, urmată de Pro TV cu 4.8 puncte de rating şi 16.5% cota de piaţă. Şi la nivelul întregului public urban, Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă, cu 7.2 puncte de rating şi 20.2% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 3.8 puncte de rating şi 10.6% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.1 puncte de rating și 16.6% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.8 puncte de rating şi 13% cota de piaţă.

 

Concurenții celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a patră gală a transforming show-ului de la Antena 1. Rând pe rând, Dance Monkey, Taylor Swift & Brendon Urie, Aretha Franklin, Black Eyed Peas, PSY, Cabaret, dar şi Oana Radu şi Irina Loghin au făcut spectacol pe scena Te cunosc de undeva!, interpretaţi de cei 16 concurenţi cu energie la puterea 2.20. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică au trăit intens aseară emoţiile răsturnării clasamentului şi şi-au acordat cu mult fairplay cele 5 puncte pe care fiecare echipă le deţine, pentru ca la final, Eliza şi Zarug să fie desemnaţi câştigătorii ediţiei.

 

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a patra cincea a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media               

Copyright: ARMADATA S.R.L.                 

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                          

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 9 martie 2024

 

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!