x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public

21 Apr 2024   •   12:00
Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă pe toate segmentele de public

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a zecea gală a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost câștigată aseară de către Jo şi Liviu, cu o super transformare şi o piesă în limba finlandeză. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe s-a impus ca lider detaşat de audientă, pe toate segmentele de public.

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 ani, cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva! a condus clasamentul audienţelor cu 5.7 puncte de rating şi 19.2% cotă de piaţă, urmată de Pro TV cu 5.4 puncte de rating şi 18.3% cota de piaţă. Şi la nivelul întregului public urban, Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă, cu 7.6 puncte de rating şi 21.1% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 4.4 puncte de rating şi 12.2% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.6 puncte de rating și 17.9% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 5.6 puncte de rating şi 15.2% cota de piaţă.

 

Concurenții celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a zecea gală a transforming show-ului de la Antena 1. Trecute deja de  jumătatea parcursului lor în acest sezon electric, echipele au avut și de această dată în vizor primele 4 locuri, cele care își vor da măsura valorii în marea finală Te cunosc de undeva!. Rând pe rând, Depeche Mode, Ileana Sărăroiu şi Ştefan Bănică, Käärijä & Erika Vikman, Los del Rio, Adele, Loreene, Ricchi e Poveri, dar şi interpretul chinez care le-a dat mari bătăi de cap Ilonei şi lui Ristei s-au auzit aseară la Te cunosc de undeva!, ȋn interpretarea celor 16 concurenţi cu energie la puterea 2.20. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică au trăit intens aseară emoţiile răsturnării clasamentului şi şi-au acordat cu mult fairplay cele 5 puncte pe care fiecare echipă le deţine, pentru ca la final, Jo şi Liviu să fie desemnaţi câştigătorii ediţiei, după anunţul bonusului de 100 de puncte, acordat de către Aurelian Temişan.

 

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a unsprezecea ediţie a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa:Kantar Media

 
 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 
 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

 

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, All urban si National

 

Perioada 20 aprilie 2024

 

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!