x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi: ”Este pentru prima dată când am lucrat împreună la un eveniment de o asemenea anvergură”

Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi: ”Este pentru prima dată când am lucrat împreună la un eveniment de o asemenea anvergură”

de Redacția Jurnalul    |    16 Iul 2024   •   13:45
Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu, colaborare în premieră la nunta lui Ianis Hagi: ”Este pentru prima dată când am lucrat împreună la un eveniment de o asemenea anvergură”

Nunta Anului de la Domeniul Știrbey a prilejuit o premieră pentru trei dintre cei patru jurați Chefi la cuțite. Elena și Ianis Hagi și-au unit destinele duminica trecută, petrecerea de nuntă desfășurându-se în cadrul de poveste de pe Domeniul Știrbey, acolo unde Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu au lăsat deoparte rivalitatea de pe platoul de filmare, marcând o colaborare de excepție. Meniul grandios pentru evenimentul cu peste 700 de invitați a fost minuţios pregătit de către Marian Cernat, Executive Chef la Domeniul Ştirbey Vodă şi Cooking Team Coordinator la Chefi la cuţite, împreună cu Chef Sautner, Chef Orlando și Chef Popescu.

„A fost o nuntă la superlativ, extraordinar de bine organizată. Noi am lucrat la meniu, împreună cu Marian Cernat. În plus, eu m-am ocupat de desertul de înghețată. Am colaborat extraordinar cu Marian Cernat, cu Ștefan și Orlando, având alături o echipă foarte mare. Este pentru prima dată când am lucrat împreună la un eveniment de o asemenea anvergură - și a fost unul reușit din toate punctele de vedere”, a declarat Chef Sautner. ”Prezența noastră la nunta lui Ianis Hagi a fost o oportunitate cu totul specială de a lucra împreună și totodată a însemnat o mare bucurie de a participa la un eveniment de acest calibru. Pe lângă împlicarea alături de Marian Cernat și ceilalți doi jurați în pregătirea meniului, eu m-am ocupat de secția de jamon și hamburger. Iar această colaborare cu totul specială marca Chefi la cuțite mi-a adus o mare satisfacție”, a declarat Chef Orlando.

          ”Eu am venit la eveniment cu echipa mea de bucătari, alături de care am început pregătirile încă de vineri. Am fost alături de ei în permanență, asigurându-mă că totul iese la nivelul cerințelor unui asemenea eveniment. Am pregătit meniul de nuntă de la aperitiv până la friptură, marcând totodată o premieră profesională: am colaborat prima dată cu alți doi jurați Chefi la cuțite în afara platoului de filmare, pentru un proiect culinar atât de elaborat. Iar rezultatul a fost un veritabil succes”, a spus Chef Ștefan Popescu despre participarea la Nunta Anului, de la care Antena 1 a transmis în eclusivitate cele mai importante momente. Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Sautner și Chef Popescu au povestit, alături de Marian Cernat, despre tot ce a însemnat capitolul gastronomic al Nunții Anului, dar și despre filmările sezonului 14 Chefi la cuțite, care vor continua în curând cu o nouă serie de confruntări spectaculoase în ringul culinar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×