x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV 11 fani ai emisiunii Chefi la cuțite pot intra în juriul degustătorilor la unul dintre battle-uri!

11 fani ai emisiunii Chefi la cuțite pot intra în juriul degustătorilor la unul dintre battle-uri!

de Redacția Jurnalul    |    10 Apr 2023   •   17:43
11 fani ai emisiunii Chefi la cuțite pot intra  în juriul degustătorilor la unul dintre battle-uri!

Chefi la cuțite, cel mai urmărit show culinar din România, lansează concursul Degustare la cuțite, care le va aduce câștigătorilor experiența unică de a face parte din juriul degustătorilor la unul dintre battle-urile sezonului viitor al emisiunii lor preferate.

Pentru a participa la concurs, timp de 11 săptămâni, fanii show-ului gastronomic trebuie să intre pe degustare.a1.ro în fiecare marți, miercuri și joi și să răspundă la întrebarea despre ediția emisiunii Chefi la cuțite din seara anterioară. În fiecare săptămână, câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în ediția de vineri a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Astfel, concursul care începe din această săptămână va desemna 11 câștigători care se vor bucura de ocazia de a participa la filmările show-ului Chefi la cuțite, trăind o experiență aparte chiar sub luminile reflectoarelor din platoul show-ului. Aceștia vor ocupa locurile din juriul degustătorilor la unul dintre battle-urile ce se va da între echipele Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

          Totodată, participanții care răspund corect la întrebări și uploadează pe degustare.a1.ro o poză cu propunerea lor de mic dejun pot câștiga prin tragere la sorți, în fiecare marți, miercuri și joi, la Super Neatza cu Răzvan și Dani, un premiu constând
într-un kit de bucătărie Chefi la cuțite și un abonament AntenaPLAY. Degustarea la cuțite începe din această săptămână, astfel că telespectatorii dornici să intre în concurs trebuie să vizioneze cu atenție audițiile pe nevăzute și luptele pentru amuletă ale Chefilor chiar din această seară, de la ora 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite 2023 Chefi la cuțite