x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefii și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 11! Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor

Chefii și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 11! Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2023   •   13:15
Chefii și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 11! Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor

Momente de tensiune maximă ieri seară, la Chefi la cuțite, pentru competitorii rămași în cursă: la finalul bootcamp-ului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au nominalizat concurenții pe care i-au ales pentru a-și forma echipele. Emisiunea s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:29 – 23:32, ediția de aseară Chefi la cuțite în care jurații și-au format echipele a dominat topul audiențelor. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.3 puncte de rating și o cotă de piață de 28.3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 4.7 puncte de rating și o cotă de piață de 15.9%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.6 puncte de rating și 23% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 4.8 puncte de rating și 12.7% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 8.1 puncte de rating și 22.4% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.7 puncte de rating și 15.9% cotă de piață. În minutul de aur 22:36, emisiunea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 6.5 puncte de rating și 24.1% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.6 puncte de rating și 20.8% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 6.8 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, postul de pe locul secund, Pro TV, obținând 5.7 puncte de rating și 15.8% cotă de piață. La nivelul întregii țări, Antena 1 a condus clasamentul cu 6.5 puncte de rating și 18.6% cotă de piață, urmată de Pro TV, cu 6.2 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. De asemenea, postul Antena 1 s-a impus ca lider de piață pe întregul interval orar whole day (02:00 – 26:00), obținând 2.6 puncte de rating și 21.4% cotă de piață în rândul publicului comercial (în timp ce Pro TV a înregistrat 2.5 puncte de rating și 20.6% cotă de piață), și 2.9 puncte de rating și 17% cotă de piață pe tronsonul publicului urban (Pro TV obținând 2.8 puncte de rating și 16.2% cotă de piață).

          Cea de-a doua probă a bootcamp-ului le-a cerut concurenților să pregătească salate calde – o temă care i-a pus în încurcătură pe mulți dintre ei. Iar dacă după prima probă din bootcamp, în competiție mai rămăseseră 60 de concurenți din 140, al doilea test a fost cel decisiv. După ce au degustat fiecare preparat în parte, jurații au fost gata să rostească numele celor pe care i-au ales să intre alături de ei în battle-urile sezonului 11 Chefi la cuțite. Fiecare Chef a nominalizat 6 concurenți, echipele fiind completate de câștigătorii cuțitelor de aur. Tot aseară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat culorile sub care vor lupta pentru trofeul acestui sezon.

          Astfel, echipa lui Sorin Bontea, reprezentată de culoarea roșie, este alcătuită din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și câștigătoarea cuțitului de aur, Nina Hariton. Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea gri și este formată din: Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru și câștigătorul cuțitului de aur, Laurențiu Neamțu. Iar echipa lui Cătălin Scărlătescu, care poartă tunici cu manșete negre, îi are în componență pe: Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, Anamaria Ijac și câștigătorul cuțitului de aur, Paul Tudosescu.

          ”Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, vom găti legați, fiind 15 amulete împotriva noastră”, a declarat Chef Dumitrescu. ”Mă bucur foarte tare că i-am ales pe ei. O să vedeți ce treabă bună voi face cu acești incredibili concurenți”, a spus Chef Scărlătescu. ”Când îi vezi împreună, zici că a tunat și ne-a adunat. Pare că nu avem nicio legătură unii cu alții, dar eu cred că vom crea o chimie fantastică, un vibe foarte bun. Fiecare are rolul său în această echipă”, a comentat cu umor Chef Sorin Bontea. De săptămâna viitoare, la Chefi la cuțite, confruntările sezonului 11 încep în forță!

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 10 mai 2023

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Chefi la cuțite 2023