x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ei sunt finaliştii din Ultimul Trib

Ei sunt finaliştii din Ultimul Trib

23 Feb 2019   •   10:27
Ei sunt finaliştii din Ultimul Trib

Dupã aproape 2 luni de zile petrecute în Madagascar şi un ultim joc de Eliminare, Ultimul Trib şi-a decis asearã finaliştii în cadrul ediţiei difuzate de Antena 1. Confruntarea dintre Silviu Mircescu şi Silviu Geandrã i-a adus victoria celui din urmã. Ioana Şulea, Nelly Condeescu, Sorin Brotnei, Daniel Chiriţã, Mircea Zamfir şi Silviu Geandrã formeazã Ultimul Trib şi sunt cei şase finalişti care au ajuns în etapa finalã a competiţiei, în care fiecare dintre ei va lupta pe cont propriu pentru trofeu şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

            „Plec foarte fericit şi foarte împãcat cu mine, pentru cã am rãmas în ultimii 7 din 21 de oameni, oameni puternici, majoritatea sportivi, aşa cã nu pot decât sã fiu foarte fericit cã am rezistat 40 de zile în concurs!”, a mãrturisit Mircescu, înainte de a pãrãsi asearã competiţia. „E un soi de eliberare, de fericire şi nostalgie. Deşi nu plec acasã cu marele premiu, cei 100.000 de euro, plec mult mai bogat şi mã refer aici la experienţele pe care le-am trãit în Ultimul Trib”, a mai completat el.

            A urmat apoi o întâlnire între cei şase finalişti şi prezentatorul reality show-ului, Octavian Strunilã, care a culminat cu o ceremonie simbolicã, în care ultimele steaguri de echipe au fost distruse. „Astãzi e un nou început. Va exista doar un singur teritoriu – satul malgaş. Acolo veţi locui împreunã, veţi mânca împreunã, dar a doua zi veţi lupta pe cont propriu! Acolo vã aşteaptã acum o super petrecere!”, le-a spus acesta.

            Pentru cei şase concurenţi rãmaşi în Madagascar începe acum o nouã etapã, în care singurul lucru care mai rãmâne de stabilit, în ultimele jocuri rãmase pânã la finalul competiţiei, este cine este cel mai bun. Pânã atunci însã, cu toţi s-au bucurat de un mic moment de respiro – o petrecere organizatã în cinstea lor de oamenii din sat. Singurele probe cãrora au trebuit sã le facã faţã aceştia au fost dansul malgaş pânã la epuizare şi mâncatul pe sãturate.

            Nu doar petrecerea a fost un motiv de bucurie în rândul finaliştilor, ci şi aniversarea Ioanei, care a împlinit 22 de ani chiar în prima zi de luptã în echipa finalã Ultimul Trib. Dupã ce colegii au întâmpinat-o cu urãri încã de la primele ore ale dimineţii, Octavian i-a adus şi el un dar nepreţuit – o scrisoare de la mama Ioanei, prin intermediul cãreia aceasta a primit veşti de acasã.

            Iar surprizele nu se opresc aici. Prima zi în noua componenţã le-a adus concurenţilor un joc pentru un premiu surprizã şi nu o probã de eliminare cum se aşteptau cu toţii. Primii trei câştigãtori ai probei vor avea parte de o excursie extraordinarã, pe o insulã specialã, unde nu existã curent electric, nu existã maşini, dar existã oameni, localnici şi restaurante, în care aceştia vor lua masa alãturi de Octavian. Jocul „Cine rezistã câştigã” le-a dat ceva bãtãi de cap, Silviu, Ioana şi Chiru fiind fericiţii care merg alãturi de Octavian pe insula Nosy Komba. Cine va fi urmãtorul eliminat, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Ultimul Trib, vinerea viitoare, de la 22.15, la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: Ultimul Trib