x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Mâine, de la 23:00, la Antena 1, Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution

Mâine, de la 23:00, la Antena 1, Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution

de Redacția Jurnalul    |    29 Dec 2022   •   20:30
Mâine, de la 23:00, la Antena 1, Dan Frînculescu și Mane Voicu, invitați speciali în marea finală a sezonului 2 Stand-Up Revolution

Dan Frînculescu și Mane Voicu au o misiune foarte importantă în cadrul finalei Stand-Up Revolution – „să dezamorseze“ emoțiile celor 11 concurenți, ale juraților și, deopotrivă, ale prezentatorilor. La fel ca finaliștii sezonului 2 al emisiunii, Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea vor intra la votul publicului, având în vedere competiția unică anunțată la începutul sezonului la masa juriului.

Cine va obține cel mai mare punctaj va primi titlul de cel mai bun jurat de la Stand-Up Revolution. Cu ce glume i-au încântat cei doi invitați speciali pe toți cei din platoul de filmare, cine este finalistul care va pleca acasă cu cecul de 20.000 de euro și care dintre jurați va câștiga concursul dintre ei, telespectatorii pot să afle mâine seară, de la ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Un roast acid și, în același timp, savuros a pregătit Dan Frînculescu pentru Teo, Vio, Costel, Maria Popovici, Dan Badea, însă și pentru prezentatorii Stand-Up Revolution. „Vio, îmi place că te-ai îmbrăcat în Joker! Măcar așa… Ce mi s-a părut foarte tare la tine, Dane: pare că ești un omuleț de lego pus din greșeală în cutia cu omuleți de la playmobil, jur!. Dar sunteți foarte, foarte simpatici! Vreau să-i salut mai întâi pe cei doi prezentatori: Șerban și Ilon – Animal X și Zero (…).  M-am uitat la câteva momente de stand-up din emisiune și am înțeles că rezultatul maxim pe care îl poate obține un concurent la voi este 4 «Da-uri» și un dar. Corect? Pentru că doamna Maria pare mereu pregătită să strige darul. De când a venit Maria, masa juriului arată ca o masă a nașilor la o nuntă foarte progresistă“, a  spus comediantul. Cu ce glume i-a surprins pe ceilalți jurați, dar și pe Șerban Copoț și Ilona Brezoianu telespectatorii vor descoperi mâine, începând cu ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Tot atunci, vor vedea și deznodământul scenelor în care el a ajuns pe mâinile juraților emisiunii… la propriu!

Mane Voicu a venit în finala show-ului cu glume inspirate din propriile experiențe de viață. „Mie nu mi-a fost frică de restricții în pandemie! Mie mi-a fost foarte frică doar de perioada aia în care toată lumea vorbea despre criptomonede. Nu mă deranja că oamenii vorbeau despre subiectul acesta, mă deranja atitudinea cu care îmi vorbeau despre el. Erau niște mari afaceriști, niște investitori pe termen lung… A venit la un moment dat un prieten la mine și mi-a spus că el este analist pe indicatorii macroeconomici ai monedelor virtuale. Și i-am zis: «Bă, eu te cunosc! Eu te știu, Fane, lucrezi de 15 ani la vulcanizare, ce ai?!? Ne cunoaștem!». Veneau la mine acasă, se comportau de parcă ar fi fost într-o mare sală de conferință… Erau la mine în bucătărie, pe taburet“, a zis Mane Voicu.

Teodora Nedelcu, Ioana State, Johny Romano, Dan Birtaș, Mădălin Cîrje, George Dumitru, Florin Gheorghe, George Mesaroș, Mario Nistor, Mirel Popinciuc și Sorin Șetreanu sunt cei 11 finaliști care se vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 20.000 de euro și trofeul singurei emisiuni televizate de stand-up din România. Cine își va adjudeca titlul de câștigător al sezonului 2 Stand-Up Revolution, în urma votului publicului prin SMS la 1313, ce jurat va câștiga interesantul concurs dintre ei și ce alte surprize vor urma, telespectatorii vor afla mâine seară, urmărind ediția de senzație de la ora ora 23:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: marea finala Stand-Up Revolution