x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nury Guney revine pe scena iUmor cu un număr savuros, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,După ce bei horincă, ți se schimbă naționalitatea în maramureșean!”

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un număr savuros, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,După ce bei horincă, ți se schimbă naționalitatea în maramureșean!”

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2024   •   23:00
Nury Guney revine pe scena iUmor cu un număr savuros, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1  ,,După ce bei horincă, ți se schimbă naționalitatea în maramureșean!”

Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se văd duminică, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, în cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

În cea de-a opta ediție iUmor-Alege comedia sezonul 16, Nury Guney, cel mai simpatic turc care a fost pe scena iUmor, revine în platoul comediei cu bunătăți din Maramureș, pentru fiecare dintre cei patru jurați. Cetățeanul turc, stabilit în România, recunoaște că: „După ce bei horincă, ți se schimbă naționalitatea în maramureșean!”.

Nury Guney a venit cu surprize de zile mari pentru cei din platou și a cucerit publicul cu poveștile sale delicioase, spuse într-o română greu de deslușit, creând un adevărat spectacol: „Se vede că omul chiar trăiește la noi în țară și că s-a adaptat, bravo lui!”, a mărturisit Cheloo.

 

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: Nury Guney iUmor