x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață seara trecută, la Antena 1. Iuliana Luciu: „I-am amenințat că sunt foarte rea!”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață seara trecută, la Antena 1. Iuliana Luciu: „I-am amenințat că sunt foarte rea!”

de Redacția Jurnalul    |    29 Mai 2024   •   15:45
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de piață seara trecută, la Antena 1. Iuliana Luciu: „I-am amenințat că sunt foarte rea!”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!  a continuat și aseară cu noi provocări pentru Romică Țociu, Cornel Palade, Shondy și Iuliana Luciu, care, alături de Nea Marin, au făcut o treabă pe cinste. Emisiunea a fost lider de audiență seara trecută, conducând clasamentul la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21-54 ani. Rikito Watanabe, Sonny Medini, Shondy și Iuliana Luciu au mers să strângă ceapă la o fermă și, la un moment, Iuliana Luciu i-a ,,amenințat” pe ceilalți: ,,I-am amenințat că sunt foarte rea!”, a glumit aceasta.

Conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5 puncte de rating și o cotă de piață de 18.1%, în vreme ce poziția secundă a fost ocupată de Pro TV, care înregistra, în acel interval, 4.6 puncte de rating şi 16.7% cota de piaţă.

Tot în episodul de aseară, Nea Marin a cedat în timpul repetițiilor de la circ și, extrem de deranjat de haosul creat la repetiții, acesta și-a strâns lucrurile și a plecat: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că îmi dă tăria să nu fac prostii!”, a spus Nea Marin.

Cum s-au descurcat vedetele în ultimul episod din acest sezon, telespectatorii vor putea afla urmărind ediția de diseară a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban,

Perioada 28 mai 2024

 

 

 

 

×