x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premieră la Insula Iubirii: flacăra ispitei – cel mai de temut semnal primit de pe insula partenerilor „Flacăra ispitei se va aprinde de fiecare dată când partenerul unuia dintre voi va trece limita!”

Premieră la Insula Iubirii: flacăra ispitei – cel mai de temut semnal primit de pe insula partenerilor „Flacăra ispitei se va aprinde de fiecare dată când partenerul unuia dintre voi va trece limita!”

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   23:00
Premieră la Insula Iubirii: flacăra ispitei – cel mai de temut semnal primit de pe insula partenerilor  „Flacăra ispitei se va aprinde de fiecare dată când partenerul unuia dintre voi va trece limita!”

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera mâine seară şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1 vine cu o noutate absolută: flacăra ispitei, cel mai de temut semnal ce poate fi primit de pe insula partenerilor îşi va intra în drepturi încă din prima zi petrecută pe insulă.

Într-un show spectaculos, Radu Vâlcan le va prezenta concurenţilor semnalul de care trebuie să se teamă cel mai tare: „Dragilor, aceasta este flacăra ispitei, cea care se va aprinde de fiecare dată când partenerul unuia dintre voi va trece limita pe care aţi stabilit-o. Ce nu veţi ştii însă, până la bonfire, este pentru cine s-a aprins. Aceste momente vă vor aduce zi după zi tot mai aproape de adevăr, un adevăr vegheat îndeaproape de flacără. Fiecare gest cu potenţial exploziv va avea reacţie în timp real, riscând astfel să facă rapid scrum o relaţie!”, le va spune Radu concurenţilor.

      Totodată, în cadrul premierei, difuzate joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări şi ultimele promisiuni, strategii şi scenarii pe care concurenţii şi le fac înainte de a se despărţi pentru ca fiecare dintre ei să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii. Niciun plan de acasă însă nu se va potrivi cu situaţiile explozive, neprevăzute cu care se vor confrunta pe Insula iubirii. Pentru că odată ajunşi aici, se vor vedea nevoiţi să joace după regulile nescrise ale Insulei şi ale iubirii. Nimeni nu va putea anticipa cum îi va găsi finalul acestui experiment şi doar un singur lucru va rămâne cert în aventura extremă în care relaţia înfruntă ispita: doar cine iubeşte nu lasă!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×