x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY - The Road: The Tragedy of One

Un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY - The Road: The Tragedy of One

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2023   •   16:15
Un nou serial coreean exclusiv în AntenaPLAY - The Road: The Tragedy of One

Un nou serial coreean de 12 episoade poate fi vizionat în AntenaPLAY: The Road: The Tragedy of One. Abonații AntenaPLAY au ocazia să urmărească o poveste despre comunitatea înaltei societăți din Coreea unde are loc o crimă si o dramă despre oameni cu influență care își folosesc puterea în scopuri personale prin manipularea audientei.

The Road: The Tragedy of One este un serial sud-coreean din 2021 regizat de Kim No-won cu Ji Jin-hee, Yoon Se-ah, Kim Hye în rolurile principale. Bazat pe cartea lui Rintaro Norizuki, serialul spune povestea unei tragedii, a dorințelor urâte, a secretelor și a vinovăției locuitorilor din „Royal the Hill”, locul unde trăiesc elitele înaltei societăți, cei mai bogați oameni din Coreea.

            Baek Soo-hyeon (Ji Jin-hee), protagonistul este o vedetă de televiziune cu convingeri puternice, o persoană publică în care toți au încredere. Cuvintele lui sunt luate drept adevăr, dar el este un om fără scrupule și va folosi orice mijloace pentru a obține ceea ce își dorește. Este căsătorit cu Seo Eun-soo (Yoon Se-ah), care este fiica președintelui grupului Jegang, o mare influență în lumea politică și economică. Într-o noapte ploioasă are loc o răpire și o crimă, iar secretele legate de aceasta duc la tăcere, evitare și confuzie, ceea ce duce în cele din urmă la o altă tragedie.

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY sunt sezoanele integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel PortofinoMakariPrison Island. Alte seriale ce pot fi urmărite în AntenaPLAY sunt: serialul chinezesc No Boundary și serialul turcesc O poveste cu zâne. Serialul turcesc este o poveste drama romance lansată în 2022, care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea telespectatorilor. Alte seriale care vor intra în curând în AntenaPLAY sunt: A Piece of Your Mind, Hotel Portofino sezon 2, Makari sezon 2, Forgive me God, Disappeared, State secrets si multe alte titluri. Toate serialele pot fi urmărite în categoria Seriale din AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

 

×