x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

de Redacția Jurnalul    |    13 Sep 2023   •   13:45
Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Descoperă povestea care te va captiva din prima secundă

Abonații AntenaPLAY se bucură începând cu luna septembrie de un nou serial exclusiv. Descoperă și tu o poveste care te va captiva din prima secundă. State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY.

În exclusivitate în România, serialul State Secrets, un thriller politic în care acțiunea se petrece în jurul tentativei de asasinare a președintelui spaniol, va putea fi urmărit începând cu luna septembrie de toți abonații AntenaPLAY.

Serialul State Secrets este disponibil exclusiv în AntenaPLAY

Scenariul State Secrets prezintă o serie de lupte de putere și interese conflictuale, care au ca scop construirea unui complot în jurul președintelui și al primei doamne. Cei doi au în rândurile publicului o reputație impecabilă, Alberto Guzman fiind considerat un lider strălucit și un soț exemplar.

În mod neașteptat, tentativa de asasinare va scoate la iveală câteva secrete ascunse chiar de la oamenii săi de încredere: Paula, directorul PR, Andres, directorul său de securitate și Gutiérrez Casas, fostul premier.

Miryam Gallego, Emmanuel Esparza, Michelle Calvó, José Luis García Pérez și Jesús Castro joacă în această ficțiune care are în distribuție și interpreți cunoscuți precum Patxi Freytez, Francisco Ortiz, Vicky Luengo, Estefanía de los Santos, Miquel Fernández și Sara. Vidorreta, printre altele.

Serialul State Secrets are 13 episoade și în AntenaPLAY va difuzat căte un episod nou în fiecare marți.

×
Subiecte în articol: State Secrets AntenaPLAY