x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un nou sezon Alpha Kids va debuta sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Un nou sezon Alpha Kids va debuta sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay

de Redacția Jurnalul    |    19 Iun 2023   •   18:15
Un nou sezon Alpha Kids va debuta sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Începând de sâmbătă, 24 iunie, de la ora 09:00 Răzvan Fodor revine față în față cu puștii generației Alpha într-un nou sezon din Alpha Kids, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Şi în acest sezon, Răzvan Fodor va aborda teme dintre cele mai diverse cu cei mici, provocându-i să îşi spună părerea despre subiecte complexe, de care aceştia nu s-au mai izbit până acum. Răspunsurile lor vor face cu siguranţă deliului publicului telespectator.

„După fiecare sezon spun foarte sigur pe mine că le-am văzut pe toate şi că nu mă mai pot surprinde cu nimic picii! Şi apoi începem filmările şi zbang! Ghiciţi cine rămâne fără replică! Mi s-a întâmplat şi în ediţiile pe care le puteţi urmări începând din 24 iunie, când un cuplu foaaarte simpatic de copilaşi, de 7 şi 5 ani, mi-au spus în secret că renunţă fiecare dintre ei la „iubitul” şi „iubita” lor şi se căsătoresc :) Ne-am amuzat cu toţii şi le-am propus să ne revedem peste 20 de ani, în aceeaşi formulă! Sunt absolut adorabili, în sinceritatea şi încrederea lor. Dacă aceştia sunt copiii generaţiei Alpha, vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată foarte bine!”, a declarat prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

În acest sezon, un ilustrator caricaturist va desene diverse lucruri pe care cei mici i le vor descrie, desigur, în notă comică, stârnind reacţii care mai de care mai amuzante, un magician îi va delecta cu momente fascinante de magie şi un mim îi va provoca să ghicească tot felul de lucruri.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut după anul 2010, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 09:00, pe Antena 1 şi AntenaPlay.

 

 

 

×
Subiecte în articol: razvan fodor Alpha Kids