x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Adriana Duțulescu și Robert Kiss se alătură echipei Antena 3 CNN

Adriana Duțulescu și Robert Kiss se alătură echipei Antena 3 CNN

de Redacția Jurnalul    |    03 Iun 2024   •   16:15
Adriana Duțulescu și Robert Kiss se alătură echipei Antena 3 CNN

Antena3 CNN își consolidează echipa de știri prin cooptarea Adrianei Duțulescu și a lui Robert Kiss. Adriana Duțulescu va prelua rolul de director editorial, iar Robert Kiss va ocupa funcția de redactor șef, ambii urmând să gestioneze Departamentul online și site-ul Antena3.ro.

Adriana Duțulescu este în presă de 28 de ani, timp în care a lucrat ca reporter politic la cele mai mari ziare, și timp de 8 ani, ca șef al departamentului Politic al Antenei 3. În ultimii 5 ani a fost redactor șef al site-ului Digi24.ro.

Robert Kiss și-a început cariera de jurnalist ca reporter la Antena 3. În ultimii ani a lucrat la Digi24.ro și a fost realizator de emisiuni la Digi 24 și DigiFM.

Adriana Duțulescu: „Le mulțumesc lui Mihai Gadea și lui Alin Romașcan pentru încrederea de a ne încredința, mie și lui Robert, cel mai frumos și ambițios proiect, acela de a face performanță în online cu cel mai puternic brand de știri din România. Presa scrisă a fost prima mea dragoste și nu încetează să mă fascineze cât de repede evoluează și se transformă jurnalismul, de la mirosul hârtiei tipărite la viteza informației pe smartphone-ul personal. Pornim, la Antena 3 CNN, din nou împreună, într-o călătorie care nu are cum să fie altfel decât spectaculoasă și pe care de-abia aștept sa o trăiesc”.

Robert Kiss: „Mă bucur să mă întorc acasă. Antena 3 este locul unde am învățat această frumoasă meserie și am legat prietenii pe viață. Abia aștept să dau totul pentru ca site-ul Antena3.ro să devină cea mai relevantă sursă de unde se pot informa românii”.

Mihai Gâdea: „Ne bucurăm că Adriana și Robert se întorc în echipa noastră, sunt mândru de ei și de-abia aștept să numărăm împreună succesele Antena3 CNN și în online. Online-ul va deveni una dintre prioritățile strategice majore ale companiei noastre și împreună vom construi lucruri care nu există în acest moment pe piața de presă  din România. Publicul din România merită cu prisosință ceea ce pregătim acum pentru el”.

 

×