x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Ei sunt concurenţii emisiunii Like a Star!

Ei sunt concurenţii emisiunii Like a Star!

20 Oct 2019   •   09:09
Ei sunt concurenţii emisiunii Like a Star!
Sursa foto: MIHAI STETCU

Începând din 21 octombrie, de luni pânã vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, Gabriela Cristea le propune telespectatorilor Antena Stars un experiment social media. Astfel, 12 concurenţi (6 fete şi 6 bãieţi), ce vor locui împreunã în toatã aceastã perioadã, vor avea drept scop atragerea unui numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

            Nicoleta Dragne, ispitã la Insula Iubirii, Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban şi Roxana Stancu, dar şi Cãtãlin Voicilã, Cristi Neagu, David Ionatan, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Rãzvan sunt cei 12 curajoşi care vor concura pentru trofeul de star-ul sãptãmânii.

            Zilnic, în casa Like a star!, cei 12 concurenţi vor trebui sã pregãteascã un moment video care sã îi punã cât mai bine în valoare, prin orice mijloace artistice, creative şi originale, în faţa camerei de filmat, şi prin intermediul cãruia sã îşi atingã scopul: sã atragã simpatia publicului şi, implicit, un numãr cât mai mare de urmãritori pe conturile personale de Instagram.

            La sfârşitul fiecãrei sãptãmâni, în cadrul ediţiei de galã, difuzatã sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, se va nominaliza un star al sãptãmânii, bazat pe votul celor din casã. Star-ul sãptãmânii primeşte o stea şi dreptul de a stabili regulile în casã timp de o sãptãmânã. La fiecare eliminare sau abandon, un nou concurent va avea ocazia sã intre în casã, astfel cã în toatã perioada difuzãrii castingul rãmâne deschis.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Like a Star