x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media În anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit, campania Ajut eu revine la Antena 1

În anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit, campania Ajut eu revine la Antena 1

10 Noi 2020   •   09:51
În anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit,  campania Ajut eu revine la Antena 1

Proiectul ambiţios Ajut eu revine la Antena 1 într-o perioadă în care oamenii au demonstrat că împreună sunt #deneoprit. După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit din nou vremea ca românii să spună “Ajut eu!”. Anul acesta, începând din 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media, românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui. După mii şi mii de dorinţe împlinite cu ajutorul generoşilor, a venit din nou vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu.

            Începând din 29 noiembrie, spectacolul este #deneoprit, în trei zile de sărbătoare, la Antena 1. Astfel, la zi aniversară, încă de la primele ore ale dimineţii, în cadrul Observatorului dimineţii și de la ora 10, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, telespectatorii vor putea cunoaşte unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe platforma Ajut Eu şi vor avea ocazia să simtă din nou emoţia binelui făcut. De la ora 14:00, într-o ediţie specială Acces Direct, Mirela Vaida va face cunoscute noi povești impresionante de viață și destine aflate la răscruce de drumuri care au nevoie să întâlnească un român inimos ce va spune: ”Ajut eu!”.

Cele mai îndrăgite vedete ale momentului le vor fi alături pe tot parcursul zilei, urmând ca după-amiaza şi seara dorinţele să prindă viaţă într-o gală-maraton Ajut eu, un regal de divertisment marca Antena 1, din care nu vor lipsi momentele speciale Chefi la cuţite, Te cunosc de undeva! şi iUmor.

            Pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca alături de Antena 1 ”Ziua superstiţiilor”. Ediţiile speciale de sărbătoare Observator, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasa şi Acces Direct vor scoate la iveală toate vedetele care cred în spirite, farmece, deochi sau care se închid în casă într-o zi de 13, în vreme ce seara Chefii vor ascuți cuțitele pentru a crea un adevărat spectacol în farfurii.

Sărbătoarea #deneoprit continuă marţi, 1 decembrie, cu o zi specială dedicată roast-ului. Vedetele vor ieşi la joc şi vor impersona nume sonore din istoria românească de la primele ore ale dimineţii şi până seara, când telespectatorii se vor putea delecta cu un Roast Istoric iUmor. Într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.   

            Sărbătoare #deneoprit, spectacol #deneoprit, emoţie #deneoprit şi români #deneorit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

 

×
Subiecte în articol: Ajut eu