x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Personalitățile feminine ale anului au fost premiate la Gala Green Woman 2023. Printre cele 12 femei de succes, care au primit distincția Green Woman se numără Cătălina Porumbel și Mona Lisa Popa

Personalitățile feminine ale anului au fost premiate la Gala Green Woman 2023. Printre cele 12 femei de succes, care au primit distincția Green Woman se numără Cătălina Porumbel și Mona Lisa Popa

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2023   •   17:01
Personalitățile feminine ale anului au fost premiate la Gala Green Woman 2023. Printre cele 12 femei de succes, care au primit distincția Green Woman se numără Cătălina Porumbel și Mona Lisa Popa

Gala ”Green Woman” a ajuns la cea de-a 5-a ediţie şi reprezintă unul dintre evenimentele cu tradiție inițiate și organizate de Lavinia Șandru și, de asemenea, dedicat recunoașterii performanțelor personalităților feminine.

Trei jurnaliste au fost premiate la Gala Green Woman 2023 organizată de către Inițiativa Ecologistă Europeană, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Universitatea Ecologică București.

 

Jurnalista Antena 3 CNN, Cătălina Porumbel, a primit premiul de la Dan Constantin, senior editor Jurnalul. „România Inteligentă este o adevărată comunitate în România și chiar spuneam pe scenă că atunci când începeam acest proiect se auzea foarte tare acest ecou: Vreau o țară ca afară! De aceea, sloganul nostru este: ”Da, se poate și în România”, a declarat Cătălina Porumbel.

 

De asemenea, Alexandra Păcuraru a fost răsplătită în cadrul Galei "Green Woman” 2023 pentru toată activitatea sa, iar premiul i-a fost acordat de Dorin Iacob. A treia doamna, Mona Lisa Popa conduce o revistă de înaltă ținută, Longevity Magazine.

 

Premiate au fost și câteva doamne din politica românească, printre care și primarul orașului Craiova, Lia Olguța Vasilescu care s-a declarat încântată de compania extraordinară, de femei puternice, care au realizat ceva în viața lor. ”Mă bucură și mă onorează în același timp acest titlu pe care îl primesc, de femeie Green, adică de femeie puternică”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, care a primit toate laudele pentru organizarea Târgului de Crăciun de la Craiova. Premiul i-a fost acordat de Sorin Stanciu, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Alături de primarul orașului Craiova au mai fost premiate și Grațiela Gavrilescu, Simona Man și Nicoleta Pauliuc.

 

O altă prezență feminină premiată a fost make-up artistul, Dana Roba, victimă a violenței domestice, iar premiul i-a fost acordat de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero.

 

”Nu trebuie să accepți așa ceva. Trebuie, obligatoriu, să te desparți de urgență, pentru că, mai devreme sau mai târziu te vei trezi ca mine”, a declarat Dana Roba. ”Am avut în această seară onoarea de a premia o femeie extraordinară, care în urma unei tragedii recente putem spune că, printr-un miracol divin, s-a născut a doua oară: Daniela Roba”, a declarat la rândul său, Natalia Intotero.

 

În cadrul Galei au mai fost premiate avocata Sandra Olănescu, al cărui premiu a fost ridicat de mama sa, un reputat consultant în comunicare. De asemenea, au mai fost premiate Mihaela Leventer, medic; ⁠Doina Vornicu, director CEZ România, Ana - Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă al Județului Constanța.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sponsorii și partenerii media care s-au alăturat evenimentului au fost:

Antena 3CNN, Canal 33, Jurnalul, Realitatea PLUS, TELE Moldova+, Ziua News, DC News, Gândul, Ultima Oră, Inițiativa Verde, Impact.ro. Organizatorii mulțumesc sprijinului primit din partea Editura Litera, BAT, Domeniile Urlați, Cez România, Nestle, UAC, Next Work.

 

×