x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran: „Organizez seri culinare tematice la mine acasã sau când mergem în vizitã!”

Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran: „Organizez seri culinare tematice la mine acasã sau când mergem în vizitã!”

26 Iul 2019   •   10:40
Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran: „Organizez seri culinare tematice la mine acasã sau când mergem în vizitã!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Antena 1 cautã Gazda Perfectã. Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran, vorbeşte deschis despre ce înseamna sã fii o gazdã perfectã. „Pentru mine, gazda perfectã este persoana care mă invită la o experiență nu doar culinară, ci şi de atmosferă, stare, ambient. Fie că e vorba de un meniu oriental sau european, fie că e vorba de un cooking day. Primirea, servirea, platingul, gustul, distracția, toate fac parte din crearea unei zile perfecte!”, a declarat Cristina.

            Prezentatoarea Acces Direct a vorbit cu aceastã ocazie şi despre pasiunea ei: „Îmi place  sã primesc musafiri la masă, mai ales că sunt pasionată de gătit. Mergem și în vizită, dar de obicei ca să facem ceva bun și interesant de mâncare. Fie că suntem la noi cu prietenii sau în vizită, îmi place sã organizez seri culinare tematice la mine acasã! Seara de pizza sau de tagliatelle pe care le facem noi, sau de pește prins de noi sau creveți sau masa libaneză sau China Day sau sushi... La noi experiența pe care o putem avea împreună contează cel mai mult!”, a mai completat aceasta.

Gazda Perfectã, show-ul care va avea premiera pe 5 august, de la ora 17:00, la Antena 1,  are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite. Acestea sunt ingredientele unui show ce promite să găsească Gazda Perfectă.

          Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00,  timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale. La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

            Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuã pe casting.a1.ro. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gazda Perfectã cristina cioran