x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Reality show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea va putea fi urmărit la Antena Stars

Reality show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea va putea fi urmărit la Antena Stars

12 Ian 2021   •   15:26
Reality show-ul Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea va putea fi urmărit la Antena Stars

Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Antena Stars. Începând din 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00, aceştia se vor putea delecta cu un nou reality show, care îi are în prim plan pe Gabriela Cristea, soţul său, Tavi Clonda şi pe cele două fetiţe ale cuplului, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena.

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda.

Cum se vor descurca aceştia, telespectatorii vor putea urmări începând din 20 ianuarie, în fioecare miercuri şi joi, de la 21:00, pe Antena Stars, la Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea.

×
Subiecte în articol: Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea