x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Doliu în TVR. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV a murit. „Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine” 

Doliu în TVR. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV a murit. „Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine” 

de Redacția Jurnalul    |    04 Apr 2024   •   13:15
Doliu în TVR. Una dintre cele mai cunoscute realizatoare TV a murit. „Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine” 
Sursa foto: FB Nicu Alifantis

Televiziunea Română a anunțat că Ioana Bogdan, o personalitate emblematică a televiziunii, a încetat din viață la vârsta de 81 de ani, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în lumea divertismentului și a jurnalismului.

Nicu Alifantis, un alt nume important în peisajul muzical și cultural românesc, a transmis un mesaj de condoleanțe și apreciere pentru Ioana Bogdan pe platformele de socializare, subliniind contribuția semnificativă pe care aceasta a avut-o în cariera sa și în industria media din România.

„Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române.

Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975. Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine. 

Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, este mesajul postat de Nicu Alifantis pe pagina sa de Facebook.

Cu o carieră ce s-a întins pe parcursul a peste 40 de ani la TVR, Ioana Bogdan a devenit un nume sinonim cu calitatea și profesionalismul. Ea a străbătut diverse etape ale producției de televiziune, începând de la reporter și redactor, până la realizator de emisiuni de divertisment și funcții de producător și redactor-șef.

Colaborarea sa cu Televiziunea Română a debutat alături de Tudor Vornicu, o altă figură de referință în industria media românească, în anii '70, contribuind la producția unor emisiuni memorabile.

Printre emisiunile celebre care îi poartă semnătura se numără "Magazine", "Punct-Cotrapunct", "Meridian", toate fiind exemple elocvente de divertisment de înaltă calitate și ținută.

×
Subiecte în articol: Ioana Bogdan tvr nicu alifantis a murit